xisio Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam Szukam plyty na 775 zastanawiam sie w tej chwili nad DFI LanParty LT X38-T2R i Asus Maximus Formula, nie chce czekac na x48, jaka plyty polecacie ? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Na obecną chwile Asus P5K-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorkalin Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 ja polecam Asus Maxiumus Formula 8 fazowe zasilanie i bardzo dobre OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) mattis Patrząc na opis twórcy tematu, ta płyta raczej go nie zainteresuje ;) Edytowane 10 Marca 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Ano nie zauważyłem.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 DFI LanParty LT X38-T2R, cyfrowe zasilanie proca, good OC, chłodzenie, i to DFI :wink: tylko z tego co wiem nie należy wgrywać najnowszego biosu bo jest skopany, to tak gwoli ścisłości ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xisio Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 DFI LanParty LT X38-T2R nie należy wgrywać najnowszego biosu bo jest skopany, to tak gwoli ścisłości ;] no wlasnie czytalem o tym w watku o tej plycie, dla mnie duza zaleta jest 8 zlaczy sata jeszcze, chyba jedyna na rynku ma 8 wewnetrznych sata ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Jest troche tych plyt bodajże Gigabyte GA-EP35C-DS3R ma 8 portów i wogóle Gigabytów dużo ma 8 portów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xisio Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 No wlasnie ale zadna nie ma tak umieszczonych gniazd sata a to podstawa w moim nowym projekcie. jakieś inne opinie o DFI ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...