Skocz do zawartości
czarny2807

Jak Podłączyć Internet?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam obecnie neostradę. Mam też dwa modemy. Standardowy od neo Sagem Fast 800 i modem ZTE ZXDSL 852. Słyszałem gdzieś, że lepiej podłączyć sam modem bez aplikacji Neostrada i łączyć się za pomocą zwykłego połączenia podając login i hasło. Próbowałem tak zrobić ale non stop wyskakuje mi błąd nr 721 - tzn komputer zdalny nie odpowiada. Czy jest rzeczywiście taka możliwość podłączenia i jak ewentualnie należy to zrobić. No i który modem będzie lepszy. Z góry dzięki za podpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Villentretenmerth

Mam obecnie neostradę. Mam też dwa modemy. Standardowy od neo Sagem Fast 800 i modem ZTE ZXDSL 852. Słyszałem gdzieś, że lepiej podłączyć sam modem bez aplikacji Neostrada i łączyć się za pomocą zwykłego połączenia podając login i hasło. Próbowałem tak zrobić ale non stop wyskakuje mi błąd nr 721 - tzn komputer zdalny nie odpowiada. Czy jest rzeczywiście taka możliwość podłączenia i jak ewentualnie należy to zrobić. No i który modem będzie lepszy. Z góry dzięki za podpowiedź.

Zainstaluj SAM sterownik. (odpowiedni, zależnie od używanego modemu)

Skonfiguruj połączenie telefoniczne. (domyślam się że używasz XP)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Villentretenmerth

http://turbokrecik.pl/index.php?option=com...5&Itemid=34

Spróbuj któryś stąd.

ps. rozumiem że robisz nowe połączenie w nsatepujący sposób:

połączenia sieciowe/utwórz nowe połączenie/połącz z siecią w miejscu pracy/połączenie telefoniczne

Edytowane przez Darth Sidious

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi