Skocz do zawartości
JaQs

Jaka Nagrywarke Kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Zbieram wlasnie na 8600GT, a czas jezeli chodzi o finanse mam niezbyt urodzajny wiec licze sie z kazdym groszem. Musze kupic sobie koniecznie nagrywarke DVD. I tu mam dylemat, czy przy obecnym stanie rzeczy oplaca mi sie brac nagrywarke na SATA? Czy jest jakas zauwazalna roznica pomiedzy nagrywarkami na IDE? Dodam, ze na Double Layer bez przekrecania plyty ani innych takich bajerach jakos szczegolnie mi nie zalezy.

Narazie mysle o czyms takim: http://allegro.pl/item326219312_dvd_rw_lg_...t_sprawdz_.html

Wiem, ze ryzykuje, ale moze sie oplacic. Normalnie kosztuje ok. 60zl.

I jezeli warto to brac to bedzie fajnie, bo musze kupic grafike, potem dysk, wiec nagrywarka na SATA poszla by na dalszy plan.

Co o tym sadzicie?

Edytowane przez JaQs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w takim razie co radzicie? Narazie jade na starym CD-RW LG x8 i musze kupic DVD. Nawet nie mam jak jakiejs juz nowszej gry czy filmu puscic...

Zerknalem w komentarze tego goscia no i rzeczywiscie zalezy wszytsko od tego co sie trafi. :/

Edytowane przez JaQs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oszczędzaj na takich niskich relacjach sprzętu. te nagrywarki działają "może" ale są już pożądnie zużyte. Chcesz nagrywarke na co najmniej dwa lata z gwarancją wydaj te sto złotych. Może posłórzy i 4 lata. A na kartę możesz jeszcze trochę poczekać, cenny będą niższe. Same zalety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi