Kipps Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam! Proszę o szybką odpowiedź bo jestem w trakcie V moda Palita 7300GT i dałem napięcia na rdzeniu rzędu 1.83 V z dość dobrym dodatkowym chłodzeniem i najbardziej grzejącym się elementem jest jedna cewka zalana fabrycznie w plastikowy sześcian.. Czy ta cewka może paśc przy zbyt wysokiej temperaturze? Proszę o szybką odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam! Proszę o szybką odpowiedź bo jestem w trakcie V moda Palita 7300GT i dałem napięcia na rdzeniu rzędu 1.83 V z dość dobrym dodatkowym chłodzeniem i najbardziej grzejącym się elementem jest jedna cewka zalana fabrycznie w plastikowy sześcian.. Czy ta cewka może paśc przy zbyt wysokiej temperaturze? Proszę o szybką odpowiedź :) Nie mogłeś sie zastanowić przed napisaniem tego posta tutaj (chociaż żeby posta, ale na jaką cholerę zakładałeś nowy temat?) Ta cewką się nie przejmuj, chyba, że chcesz mieć takie warunki na codzień do gier - pozostaje życzyć szczęścia, nie tylko z cewką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) człowieku czym ty się przejmujesz nie masz co robić nudzi się tobie, cewka to kawał metalu tam nie ma się popsuć, trochę drutu miedzianego pokrytego izolacją lub nie i ferrytowy pierścień/walec lub co tam jeszcze, najgorsze co może się stać to stopienie itd.. izolacji ale to w najgodzym wypadku dopiwero przy > 200C przy PET, PCV i wyższe przy żywicach :mur: Edytowane 11 Marca 2008 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...