misieek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam! Wiem ze tematy były, ale nic w nich nie znalazlem a troche szukałem. Prosze o pomoc. Chodzi mi o bios, który odblokowywuje możliwość podkręcania GPU oraz podnosi napięcie na 1.4V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThermalControl Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 AGP, PCI-E? Na PCI-E nie ma takiej mozliwosci, a jak AGP to Nibitor ściągnij i poszperaj na vr-zone, tam pisało jak dokładnie zmienić V w biosie karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 AGP, PCI-E? Na PCI-E nie ma takiej mozliwosci, a jak AGP to Nibitor ściągnij i poszperaj na vr-zone, tam pisało jak dokładnie zmienić V w biosie karty http://egielda.com.pl/?str=art&id=371&action=all A jak ktoś będzie chciał to wyślę mu filmik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Wolałbym jednak swój oryg bios przerobić, wystarczy że dodam VID, ustawie go a będzie już takie napięcie jakie ustawie? Bo słyszałem ze jeśli nie ma w standardzie tablicy VID utworzonej to nic nie da jej zrobienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...