spil Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam. Poszukuję chłodzenia do wyżej wymienionej karty, choć niebardzo mam pojęcie jakie to chłodzenie ma być. Rozglądałem się trochę na google i wynalazłem - Arctic Cooling Accelero X1 oraz Arctic Cooling NV5 rev. 3. Głównym problemem jest to, że na niektórych stronach znalazłem opis, że oba nie są kompatybilne z Palitami, serią 6800 AGP. W związku z tym moje pytanie: czy znacie jakieś chłodzenie, które będzie lepsze od tego odkurzacza stock' owego i niedrogie? Zauważyłem również, że ludzie "radzą" sobie, gdy wentylator nie pasuje, to próbują piłować go, itd. Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlowe27 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Znalazles juz chlodzenie dla swojej karty? Podczepiam sie pod temat bo tez mam GeForce 6800GS Palit na AGP i tez szukam chlodzenia na ta karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) http://forum.purepc.pl/temat/Nvidia/GeForc...69137/1980.html cała strona z chłodzeniami. Edytowane 22 Lipca 2008 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...