wiz Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam.Mam pewien problem.Otóż mam w domu dwa komputery,ja mam laptopa,mój brat ma komputer stacjonarny.Mamy neostrade 512 Kb i router bez którego nie mógłbym się połączyć z internetem.I teraz właśnie jest ten problem.Otóż gdy chcę przykładowo pograć w CS'a to nie mogę grać wtedy kiedy mój brat np. siedzi w necie albo coś ściąga.Doprowadza mnie to już do szału i muszę coś z tym zrobić.Mógłby mi ktoś krok po kroku powiedzieć,jak podzielić sieć na dwa równe pasma po 256 Kb?Bardzo proszę o pomoc.Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 trzeba by kupic router ktory pozwoli na to, w przylepionych masz odpowiednie rozwiazania jednak nie licz na extra ping , gdy Twoje lacze bedzie wysycone do polowy downloadem, juz nie mowiac o uploadzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...