lolo Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 kto wie które mostki trzeba połączyć, które rozłączyć by uzyskać 11x? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOJO Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 poszukaj na www.tomshardware.pl tam byl kiedys caly opis jak i co laczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 mostki l1 mja wygladac tak: IIII Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zmieniając mnożnik dobrze jest też podnieść troche napięcie. A na bezzworkowej płycie należy zamalować wszystkie mostkigrupy L1 i wybrać w biosie odpowiedni mnożnik. Aby odblokować napięcie też trzeba zamalować mostki, ale nie pamietam której grupy :( A na plytach "zworkowych" to już wyższa szkoła jazdy, bo nieraz trzeba przerwać niektóre mostki, nie polecam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 sorry, nuie doczytalem, jezeli nie masz opcji w biosie, to to co napisalem na niewiele ci sie przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Musisz połączyć L1 .Ale jak nie masz zmiany mnożnika w biosie to masz problem. U mnie 1,3 śmiga na mnożniku 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Musisz połączyć L1 .Ale jak nie masz zmiany mnożnika w biosie to masz problem. U mnie 1,3 śmiga na mnożniku 11 U mnie A1000 chodzi na 1533 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Ja mam :), ale qmpel nie i troche chce wykręcić, a magistrali też niema jak :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...