MantisGhost Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Witam mam dosc nietypowy problem w mieszkaniu sa 3 komputery przy czym tylko 2 mozna podpiac do internetu 2 to laptopy co zrobic zeby wszystkie 3 mialy internet jako ze jestem lysy w tym temacie pytam bo potrzebuje na gwalt odpowiedzi myslalem czy nie da sie zrobic tak by jeden laptop laczyl sie do drugiego przez wifi i mial dzieki temu internet tylko jak to zrobic ?? a przez ad hoc sie da ? drugie rozwiazanie to switch czy jak sie to tam nazywa :D ale tu pytanie jezeli kupie takie ustrojstwo i wepne kable to czy oby dwa laptopy beda miec neta??? prosze o jakies sensowne rozwiazanie mojego problemu Edytowane 10 Marca 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 kup wez router z wifi i juz, w czym tu problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) kup wez router z wifi i juz, w czym tu problem w tym ze nie mam za duzo kasy :/ a zeby byc bardziej precyzyjnym to prawie wogole Edytowane 10 Marca 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 moze jakies informacje o dostawcy ? sprawna uzywke mozesz kupic juz za 50-60 zł, wiem bo sam mam do sprzedania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 myslalem czy nie da sie zrobic tak by jeden laptop laczyl sie do drugiego przez wifi i mial dzieki temu internet tylko jak to zrobic ?? a przez ad hoc sie da ? da sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 da sie ;] a moze cos wieciej ? :) P.S. mam neta przez gniazdko w domu przy czym na pokoj jest tylko 1 kabel zero kasy nie jestem pewien ale dostawka chyba przypisuje adresy sieciowe kart tak ze na innych nie ma neta takie poplatenie z pogmatwaniem mimo wszystko thnx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 podlaczysz neta do jednego laptopa kablem, a z niego udostepnisz neta na drugi przez wifi. wczoraj napisalem maly poradnik (ostatni post) ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2936468 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...