Consi Pit Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Mam taki problem że chciałbym w swoim laptopie wymienić dysk twardy . Mam zainstalowany system operacyjny WXP Media Center . Na dysku jest partycja recovery tego systemu . Jednak nie posiadam płytki z tym systemem . Czy mam jakieś szanse zamiany dysku bez konieczności kupowania nowego OS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Mam taki problem że chciałbym w swoim laptopie wymienić dysk twardy . Mam zainstalowany system operacyjny WXP Media Center . Na dysku jest partycja recovery tego systemu . Jednak nie posiadam płytki z tym systemem . Czy mam jakieś szanse zamiany dysku bez konieczności kupowania nowego OS ?Tak, tylko musisz miec jakis program do klonowania dyskow np. Norton Ghost, oraz przejsciowke do dysku 2,5" na usb, badz obudowe dysku 2,5" na USB. No i nim skopiowac partycje recovery na nowy dysk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...