Skocz do zawartości
mardag

[forum] Webmastering, Pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

będzie Ci bardzo ciężko przebić się przez konkurencję (optymalizacja.com, php.pl, helps.pl)

phpBB jak każde inne ... niczym się nie wyróżnia to forum ...

Jakbyś zrobił pełen portal, wszystko sam ... byłoby się czym chwalić... a tak ? ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za pierwsze uwagi :)

będzie Ci bardzo ciężko przebić się przez konkurencję (optymalizacja.com, php.pl, helps.pl)

Pierwsze dwa znam i nawet jestem ich użytkownikiem, trzeciego nie kojarzę. Ale nie o tym chciałem napisać. Moje forum nie jest tylko o pozycjonowaniu, albo tylko o PHP & MySQL, a generalnie o prowadzeniu stron internetowych. Moimi konkurentami będą raczej Webinside.pl, Hotscripts.pl, Forumweb.pl itd :)

Uważam, że jeżeli forum zostanie przyzwoicie wypozycjonowane, znajdą się chętni. Nie mam zamiaru zdominować całego "rynku", chcę tylko zdobyć rzeszę wiernych użytkowników.

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=257506

Czym twoje forum się wyróżnia?

Nie zgodzę się. Jeżeli forum ma 1000 użytkowników i jest bardzo popularne nie ma sensu prezentować go do oceny, bo i tak opinia userów będzie g. warta :) Jeżeli zaś forum dopiero rusza, pierwsze uwagi są bardzo cenne.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi