kobus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 wiec tak: mieszkam w domu 2 pietrowym i mam domofon :) <lol> to nie wszystko otoz moi rodzice mieszkają na 1 pietrze a ja na 2 i mam oddzielny przycisk i sluchawke. jednak jak ktos do mnie przyjdzie i zejde na dol i sobie z nim gadam to slysze jak ktos podniosl sluchawke CHOLERA MNIE BIERZE NA TO. :evil: czy znacie jakies urzadzenia male zeby przylozyc do mikrofony gdy jestem na dole i zeby nikt nie slyszal tego co mowie??? wqrwiające to jest wiezcie mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 buahahah :))) widzisz pewnie np mame zastanawia co robisz tak dlugo przy domofonie zamiast wpuscic goscia.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Idz do matki, powiedz jej co czujesz to zmieni swoje postępowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Odetnij kabel ;) :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Odetnij kabel ;) :P :lol: Może nie tak drastycznie, ale to jest jakiś pomysł - założyć przełącznik... :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 w nowych domofonach jest taki szplajs, ze dopoki ktos do ciebie nie zadzwoni to nie mozesz otwierac/podsluchiwac, mowic nic w starszych typach nie ma szans zebys cos takiego zmontowal, byloby to drozsze/bardziej pracochlonne niz zmiana domofonu. jesli potrzebujesz to moj znajomy montuje takie domofony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ja mam taki ze jak podniose sluchawe kiedy nikt nie dzwonil to moge sobie sluchac co sie dzieje na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 wez ze soba wieze stereo i wlacz przy mikrofonie od domofonu - wtedy mama nic nie uslyszy, a ty bedziesz mogl sobie sluchac muzyki odprawiajac goscia na progu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Po co wieze? Gwizdek starczy, byle glosny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Idz do matki, powiedz jej co czujesz to zmieni swoje postępowanie.Moim zdaniem najlepsze wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Taaa, wyłącz domofon, a matka założy sobie kamere... Big Brader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Big Braderchyba Big Mother :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ile ty masz lat ze mamusia sie tak troszczy??? Pogadaj z nia. Nie wiem jaki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 A moze mama ma mikrofon kierunkowy??? I co wtedy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Idz do matki, powiedz jej co czujesz to zmieni swoje postępowanie.Moim zdaniem najlepsze wyjście. tez tak mysle... pogadaj i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A moze mama ma mikrofon kierunkowy??? I co wtedy??? YoSHi chyba za dużo grałeś w Splinter Cell`a :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 DA SIĘ TO OBEJŚĆ!!!!! Przyłóż rękę tak żeby zasłonić nia i mikrofon i głośnik - tylko nie przystawiaj jej za blisko - WTEDY ROZLEGNIE SIE PRZERAŹLIWY PISK- i posłu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący albo przestanie albo ogłuchnie. Mówię całkiem serio - metoda sprawdzona w 100%. Nie żebym miał taki problem kiedyś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 DA SIĘ TO OBEJŚĆ!!!!! Przyłóż rękę tak żeby zasłonić nia i mikrofon i głośnik - tylko nie przystawiaj jej za blisko - WTEDY ROZLEGNIE SIE PRZERAŹLIWY PISK- i posłu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący albo przestanie albo ogłuchnie. Mówię całkiem serio - metoda sprawdzona w 100%. Nie żebym miał taki problem kiedyś.... Taki sam efekt osiągnie się wsadzając dłuuuuuuuugi mikrofon do gardła :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 DA SIĘ TO OBEJŚĆ!!!!! Przyłóż rękę tak żeby zasłonić nia i mikrofon i głośnik - tylko nie przystawiaj jej za blisko - WTEDY ROZLEGNIE SIE PRZERAŹLIWY PISK- i posłu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący albo przestanie albo ogłuchnie. Mówię całkiem serio - metoda sprawdzona w 100%. Nie żebym miał taki problem kiedyś.... Taki sam efekt osiągnie się wsadzając dłuuuuuuuugi mikrofon do gardła :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Moja miła miała już długi mikrofon w gardle - i wcale nie piszczała!!! Coś tam tylko mruczała bo z pełnymi ustami...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 nie musisz sie odrazu chwalic ze masz dziewczyne- no przeciez to calkiem normalne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 qp w elektronicznym jakis piszczek baterie i tyle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 O tym żeby zasłonić dłonią Głośniczek i mikrofon to moowiłem na serio - na domofonach w blokach to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...