reyden Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Mam jeden problem Sciągam sobie z emule+ F.tactisc cd 2 ( 707 mb) w .rar archiqwum, zawiera obraz zrobiony za pomoca CloneCD czy da sie przekonwerterowac ten obraz na .iso ( obraz zawiera .ccd,.cue,.img,.sub) Bo nie ufam overburningowi ( mam Nero 5.5.x.x i nagrywarke LIteON LTR-32125w ) wypałałem 2 x 800 mb cd-r i obydwie poszły do kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 1. Jaki overburning człowieku??? Obraz CCD zajmuje więcej miejsca, niż dane, które zostaną zapisane na płycie :wink: 2. Jeśli koniecznie chcesz to win iso pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 1. Jaki overburning człowieku??? Obraz CCD zajmuje więcej miejsca, niż dane, które zostaną zapisane na płycie :wink: . Jak zejdzie ponizej 703 mb , to wypale 2 cd za pomocą Clonecd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Przed chwilką wysłałem ci ten soft. Doszedł??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Przed chwilką wysłałem ci ten soft. Doszedł???Nie doszedł ,ale dzieki Winiso mam od pewnego czasu ( od czasu zakupu nagrywarki) wersje 5.3 + crack + PL ( lang.ini ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Na 100% zejdzie. Ja wypalałem obtazy CCD, które miały po 750 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...