Scyzor 663 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Autobus definicja- Umownie według przyjetych norm, jest to pojazd, którego budowa i wyposażenie umożliwia przewóz większej ilości osób wraz z bagażem. Natomiast kodeks drogowy precyzuje to dokładniej: "Autobus to pojazd samochodowy przeznaczony do przewozu więcej niż 9 osób łącznie z kierowcą."widzisz bude mozesz zabrac do autobusu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 mozemy zakonczyc temat o tym kto bedzie malowal obudowe? w srodku tez czarny proszek albo zostawie jak jest, co radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Środek maluj na czarno ;) ( proszek ) albo nie maluj tylko matami wyklej ;) ten drugi sposób lepszy :D wiem z doświadczenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 nie mam kasy a malowanie za darmo :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 postów na[ciach!]e 3 strony i jak na razie od tych wszystkich pseudo-porad to autor tematu boi się wyjść z domu do sklepu o złapaniu się za jakieś narzędzie nie wspomnę może lepiej jednak dać sobie spokój bo dremelem to wbrew pozorom trzeba umieć się posługiwać...? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 tam gdzie jest biala farba bedzie wyciete i przyklejone okno, troche nie po mojej mysli to bo chcialem zaslonic koszyki ale na koszykach se przykrece blache czarna i bedzie ok, myslicie ze ciac okno tak jak jest obramka czy na kwadrat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 może zamiast całej dziury na tym białym zostaw na środku trochę blachy i zrób taką wyprofilowaną kratkę. takie cuś -> [(+)] albo jakiś bardziej wymyślny kształt.. tak czy siak wolałbym ciąć to tak jak idzie obramka niż po kwadracie... Ewentualnie potem dodał poręcze z rurki na zewnątrz przez okno przechodzące (coś jak w tramwajach jest na dolnej szybie w drzwiach - tylko ładniejsze i z rureczki 5mm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_T1000 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Daj zdjęcia obudowy jak już pomalujesz na czarno .... Ja też zastanawiam się nad malowaniem obudowy (w środku) proszkowo na czarno, byłem dzisiaj w firmie i dałem im zaślepke do testowego pomalowania i zobacze jak wyjdzie.... ale oglądając kilka ich "wzorców" to niestety ale nie wyglądało to wcale lepiej niż zwykłe malowanie samemu sprayem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 tne po ramce tej duzej- jak bedzie zle to obetne jeszcze zeby kwadrat byl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...