PelzaK Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 on się ukrywa przed dawcami internetu więc musi pisać szybko! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Cytat on się ukrywa przed dawcami internetu więc musi pisać szybko! icon_biggrin3.gif nie rozumiem ale dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 to sie nazywa dzieci neostrady :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 takie jak kumpel z klasy neo na godziny a potem płaci po 300zł widać ten woli kasę przeznaczyć na moda ale istniej polecenie kopiuj wklej gdzie może sobie spokojnie tekst napisać w notatniku a potem go skopiować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 myslisz o chudym :D ten to jest zj..... 300zl za 256 no masakra to sa wlasnie wytwory neostrady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 jakie 256 co ty bredzisz upadłeś na głowe on ma jakieś 30 kb\h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 ja nie mam neostrady, nie mam tez na godziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 no nie obrazaj sie tak sobie zartujemy trzeba troche temat rozkrecic :-P i co z buda jest juz jakis efekt??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 ni ma, bedzie chyba w czwartek- tata pojechal na montaż i nie zawiezie mi blach na malarnie, a czym pomalowac przyciski i te srubki na srebno? chyba sprayem ale jak bedzie pasowal do proszkowego mata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Ja nie wiem jak będzie się trzymał spray plastiku może farbki modelsrskie jedna około 8zł a 2 powinny wystarczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Cytat ni ma, bedzie chyba w czwartek- tata pojechal na montaż i nie zawiezie mi blach na malarnie, A ja mam takie pytanie :D kogo to jest "MOD" twojego taty ? czy twój ? :P bo z tego co widze to twój tata wszystko robi albo zawozi to do kogoś kto to zrobi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Każdy kto robi mody sam maluje tnie itp. nie możesz tego sam zrobić co to za problem chyba chcesz żeby było idealne ale nie będziesz miał satysfakcji że sam coś zrobiłeś więc zastanów się czy chcesz mieć idealną obudowę wymyśloną przez ciebie ale zrobioną przez jakąś firmę czy może ty ją zrobisz i będzie trochę nie dokładnie zrobiona ale przynajmniej przez ciebie no to skończyłem ten wykład Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Cytat Każdy kto robi mody sam maluje tnie itp. nie możesz tego sam zrobić co to za problem chyba chcesz żeby było idealne ale nie będziesz miał satysfakcji że sam coś zrobiłeś więc zastanów się czy chcesz mieć idealną obudowę wymyśloną przez ciebie ale zrobioną przez jakąś firmę czy może ty ją zrobisz i będzie trochę nie dokładnie zrobiona ale przynajmniej przez ciebie no to skończyłem ten wykład Miałem to samo napisać ale jakoś weny brak :D P.S Lepiej zrób to sam ;) przynajmniej czegoś się nauczysz :D no chyba że chcesz perfecto bude to co innego ;) ale to nie będzie twój "MOD" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 sory ale ja mam 15 lat i nie pracuje na malarni :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) no sorry ty masz tyle lat co ja a mam już zrobione trochę obudowy i nie proszę nikogo o to żeby mi pomógł bo ta ja ją robie . a jak czegoś nie umiem pytam się scyzor663 też ma 15 lat i też sam robi obudowę No i co zatkało!!!!!!!!! Edytowane 15 Marca 2008 przez Święty spamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 ale malowaliscie sprayem? no wlasnie a ja wole proszkowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Cytat sory ale ja mam 15 lat i nie pracuje na malarni Ja mam sasiada ktory ma 13 lat i juz sam probuje sil w modinngu :P nie mozesz z gory zakladac ze jestes mlody i nie umisz ;] probuj az sie nauczysz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 ale ja bede robil sam, chodzi o to ze nie mam malarni a chce proszkowo, gdybym mial malarnie sam bym se pomalowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 A ja slyszalem ze tata tez pojechal cos wyciac :P nie no ja sie juz nie czepiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 nie malowałem sprayem tylko pojechałem do kumpla on ma lakiernictwo i poprosiłem jego starszego a on mi udostępnił sprzęt i pokazał jak to malować i sobie sam pomalowałem no i ładnie wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 BeCkS napisał(a): A ja slyszalem ze tata tez pojechal cos wyciac :P nie no ja sie juz nie czepiam :P tata bedzie wycinal...nie bede kupowal szlifierki skoro moj tata ma tyle sprzetu na warsztaie ze glowa mala to do przyciskow i tych bokow bedzie dobre? http://www.allegro.pl/item325484547_chrom_...zja_tuning.html czy cus innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) dajcie mu spokoj!!! pomaluja mu a reszte zrobi sam(mam nadzieje) CHROM w SPRAY'u???? ale sciema kup zwykly spray i juz Edytowane 15 Marca 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 taki srebny za 8zł w castoramie? ale jak bedzie sie mial blyszczacy srebny sprey( przyciski i srubi na froncie) do calej pdy malowane proszkowo na mat czarny? bedzie dobrze wygladalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Cytat tata bedzie wycinal...nie bede kupowal szlifierki skoro moj tata ma tyle sprzetu na warsztaie ze glowa mala czlowieku to bier spiwor i dzialaj tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 no ale ty nic nie masz w domu??????????? nie możesz jechać do warsztatu i sam sobie tego zrobić???? no a jak chcesz coś wyszlifować w domu np. barierkę to taszczysz ją do warsztatu????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 ja w domu nic nie robie takiego, na warsztat nie mam mozliwosci pojechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 a gdzie jest na Alasce??? zero satysfakcji w tym przypadku z modu obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 killer805 napisał(a): ja w domu nic nie robie takiego, na warsztat nie mam mozliwosci pojechaca nie wiesz ze istnieje cos takiego jak autobus??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Autobus definicja- Umownie według przyjetych norm, jest to pojazd, którego budowa i wyposażenie umożliwia przewóz większej ilości osób wraz z bagażem. Natomiast kodeks drogowy precyzuje to dokładniej: "Autobus to pojazd samochodowy przeznaczony do przewozu więcej niż 9 osób łącznie z kierowcą." gdzie mieszkasz to ja ci napisze gdzie stają i o której powiem tyle spray na fronicie zepsuuje efekt tego prochu z tylu jaki będzie kolor budy w środku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...