Skocz do zawartości
killer805

Modowanie Budy- Doradzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

ni ma, bedzie chyba w czwartek- tata pojechal na montaż i nie zawiezie mi blach na malarnie,

A ja mam takie pytanie :D kogo to jest "MOD" twojego taty ? czy twój ? :P bo z tego co widze to twój tata wszystko robi albo zawozi to do kogoś kto to zrobi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy kto robi mody sam maluje tnie itp. nie możesz tego sam zrobić co to za problem chyba chcesz żeby było idealne ale nie będziesz miał satysfakcji że sam coś zrobiłeś więc zastanów się czy chcesz mieć idealną obudowę wymyśloną przez ciebie ale zrobioną przez jakąś firmę czy może ty ją zrobisz i będzie trochę nie dokładnie zrobiona ale przynajmniej przez ciebie

no to skończyłem ten wykład

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Każdy kto robi mody sam maluje tnie itp. nie możesz tego sam zrobić co to za problem chyba chcesz żeby było idealne ale nie będziesz miał satysfakcji że sam coś zrobiłeś więc zastanów się czy chcesz mieć idealną obudowę wymyśloną przez ciebie ale zrobioną przez jakąś firmę czy może ty ją zrobisz i będzie trochę nie dokładnie zrobiona ale przynajmniej przez ciebie

no to skończyłem ten wykład

Miałem to samo napisać ale jakoś weny brak :D

P.S Lepiej zrób to sam ;) przynajmniej czegoś się nauczysz :D no chyba że chcesz perfecto bude to co innego ;) ale to nie będzie twój "MOD"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no sorry ty masz tyle lat co ja a mam już zrobione trochę obudowy i nie proszę nikogo o to żeby mi pomógł bo ta ja ją robie . a jak czegoś nie umiem pytam się scyzor663 też ma 15 lat i też sam robi obudowę

No i co zatkało!!!!!!!!!

Edytowane przez Święty spamer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

sory ale ja mam 15 lat i nie pracuje na malarni

Ja mam sasiada ktory ma 13 lat i juz sam probuje sil w modinngu :P

nie mozesz z gory zakladac ze jestes mlody i nie umisz ;] probuj az sie nauczysz ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BeCkS napisał(a):

A ja slyszalem ze tata tez pojechal cos wyciac :P

nie no ja sie juz nie czepiam :P

tata bedzie wycinal...nie bede kupowal szlifierki skoro moj tata ma tyle sprzetu na warsztaie ze glowa mala

to do przyciskow i tych bokow bedzie dobre?

http://www.allegro.pl/item325484547_chrom_...zja_tuning.html

czy cus innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Autobus definicja- Umownie według przyjetych norm, jest to pojazd, którego budowa i wyposażenie umożliwia przewóz większej ilości osób wraz z bagażem. Natomiast kodeks drogowy precyzuje to dokładniej: "Autobus to pojazd samochodowy przeznaczony do przewozu więcej niż 9 osób łącznie z kierowcą."

gdzie mieszkasz to ja ci napisze gdzie stają i o której

powiem tyle spray na fronicie zepsuuje efekt tego prochu z tylu

jaki będzie kolor budy w środku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi