Nadrill Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Witam. Zainstalowałem na nowo system. Gdy daję altctrldel dane na dole okna(użycie procesora, itd.) nie ładują się od razu, i trzeba czekać parę sekund. Denerwuje mnie to, gdyż często potrzebuję od razu sprawdzić ilość procesów, i takie tam. Czemu tak jest? Może zainstalować system od nowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadrill Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Bardzo proszę o szybką odpowiedź, gdyż jeszcze mogę przeinstalować system na wszelki wypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 ile ram masz? jakis antywir dziala w tle, podal bys wiecej informacji... i nie pisz posta pod postem, jest EDYCJA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadrill Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 1GB, Kaspersky. Wcześniej wyświetlało mi się od razu(chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 a wylacz kasperskiego i sprawdz jak sie wtedy zachowuje. a tak wogole to ile procesow jest w tle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadrill Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zainstalowalem na nowo Windowsa. Dane nie odswiezaly sie od razu, ale szybciej. Domyslnie w Menadzerze Zadan predkosc odswiezania danych ustawiona jest na Normalna(co 2 sekundy). Chce miec tak jak inni, czyli co sekunde. Przestawilo sie i znow mam Normalna predkosc(2sek)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...