marminho Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Witam, chciałbym przedstawić tutaj mój problem. Mianowicie podczas grania, w jakąś grę, "wyskoczył" komunikat z błędem. Gra oczywiscie sie przyciela kiedy wyszedlem nie bylo zadnego napisu z bledem, jednak wiem ze jakis byl poniewaz kazdy chyba rozpozna ten odglos :) no wiec dalej... menu start zmienilo mi sie na takie z W98. Sprobowalem odpalic znowu gre jednak nie bylo dzwieku, a gre wywalalo. Chcialem sprawdzic czy w ogole mam dzwiek wiec odpalilem Windows Media Player, i pokazal sie komunikat o tym ze cos nie tak jest z uzadzeniem dzwiekowym, po czym komputer sie zrestartowal. Od tego momentu nie moge odpalic Windowsa, za kazdym razem wlacza sie ekran zmiany uzytkownika, i komputer sie restartuje. Opisalem wszystko szczegolowo, poniewaz cos moze sie okazac wazne. Prosze o pomoc, oczywiscie wiem ze format to naprawi jednak wolalbym sie obejsc bez tego jesli sie da. Aha mam tez zainstalowany Linux Ubuntu, i na nim wszystko dziala prawidlowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 w trybie awaryjnym odinstaluj sterownik od karty dzwiekowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...