sad_madman Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Potrzebuję funkcję dzięki której wpisywane cyfry będą zamieniane na słowa. nie mówcie mi żebym googlował bo wszystkie informacje na ten temat dotyczą stosowania makr albo instalowania nakładek na excela. Ja potrzebuję to napisać funkcją, wiem na pewno że musi ona zawierać warunek "jeżeli" oraz "indeks" jednak nie wiem jak je połączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msb Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) To życzę powodzenia - bo to będzie duża <_< i niewydajna konstrukcja... Proponuję żebyś jednak popiął jakieś gotowe makro :D . Edytowane 12 Marca 2008 przez msb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sad_madman Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 To życzę powodzenia - bo to będzie dużaO ile pamiętam nie była ona duża, zajmowała około 3-4 linijek. Proponuję żebyś jednak popiął jakieś gotowe makro :D .Jakbym mógł stosować makro to bym jest stosował ale nie mogę bo taki mam postawiony warunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msb Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 O ile pamiętam nie była ona duża, zajmowała około 3-4 linijek. ... + zakładka ze słowniczkiem... Niestety nic takiego nie mam. Makro to i owszem (tylko makro trzeba podpisać sygnaturką). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...