azyl Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Nie bijcie jesli bylo. Chcialem aktywowac winde xp, przez skasowanie danych w oobe z rejestru i wejscie do aktywacji przez komende w "uruchom" ( %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a) , ale kiedy ta wlaczam, pojawia sie albo biale okno aktywacji, albo niebieskie z dwoma ikonami takimi jakie sie pojawiaja na necie kiedy nie mozna zaladowac obrazka. Okno po chwili sie zacina i trzeba je zamknac.Komputer jest nowy, wiec to nie kwestia wymagan. System windows xp, bez zadnego sp. Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 o ile wiem to aktywacje wprowadzili w SP1 więc logiczne że nie działa skoro nie masz SP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 No to nie bardzo wiesz.... Aktywacja jest w XP od samego początku. Zainstaluj SP2 i spróbuj aktywować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Glancuś ... tylko ze sie nie zrozumielismy. Kiedy instalowalem sp1 wyskoczylo ze mam zly klucz licencyjny. Teraz mam oryginalny klucz, i chcialem go na nowo wpisac, i zeby to zrobic chcialem aktywowac winde, ale okno aktywacji sie zacina. Pytam czy jest logiczne wytlumaczenie ( np ktos tak mial i trzeba cos zrobic w systemie zeby smigalo ), czy poprostu musze szukac do skutku powodow tego cholerstwa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=50346&clcid=0x409 http://support.microsoft.com/kb/328874 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...