reed Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Jak w temacie, jaki najlepszy ? W wyszukiwarce nic nie znalazlem :? A ostatni ze strony EPOXa jet zwalony, lub przynajmniej niekompatybilny z moja plyta (rev 2.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Jak w temacie, jaki najlepszy ? W wyszukiwarce nic nie znalazlem :? A ostatni ze strony EPOXa jet zwalony, lub przynajmniej niekompatybilny z moja plyta (rev 2.0) polecam najnowszy z 2003 roku,chyba z poczatku lutego. znajdziesz go na www.aoafiles.com,jest to beta ale u mnie dziala bardzo dobrze,tez mam rev 2.0 plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Btw reed,sory za offtopic ale dlaczego tak slabo skreciles t-breda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...