GURU500 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Witam Otoz mam takie dwa kompy jak w podpisie :) I dzis wkladam radka do PC2 i czarny ekran tzn jedynie co widac to ladowanie sie windowsa i dalej nic slychac dzwiek logowania sie windowsa wiec przelozylem go do pC1 i dziala czyli grafa jest sprawna -> wniosek za malo papu daje ten tagan Ale obczajam specyfikacje i widze ze te linie mozna polaczyc w jedna tym przyciskiem turbo .. i bedzie 28 A Jest to bezpieczne czy zasilacz wtedy bedzie pracowal na maxymalnych obrotach nie wyleci mi w " powietrze" Dodam ze na pudelku od radka pisze jak byk 450 W i 30 A a na Crosarzu w pc1 jest 24A i daje rade wiec.. Wiec bawil sie ktos tym przyciskiem TURBo czy mam byc pierwszy :D PS: szukalem na forum ale jakos nic nie ma .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon68 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Ja mam TG 700 U33 i lecę na turbo od hm listopada i wsio git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Funkcja turbo w taganach łączy dwie linie 12V w jedna. Ja w mojego tez mam w trybie turbo A jakiego radka włożyłeś na mobo, że ci nie chciał zastartowac? Edytowane 12 Marca 2008 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) no w sigu mam :) [ 3850 512mb od sapphire ] Startuje wiesz pojawia sie ladowanie windows a pozniej czarny ekran ale w PC1 dziala wlasnie pisze z niego :) takze ok jest Poprostu zasilka nie wyrabia jutro sprawdze czy ruszy na trybie turbo :) Hmm mało prawdopodobne ze nie wyrabia icon_biggrin3.gif U mnie ciagnie bez zajakniecia e2160@3.1 i HD3870 X2 tyle ze w trybie turbo, szczerze powiedziawszy na normlanym nie sprawdzałem. No ja sprawdze na Turbo powinno pojsc :) i napisze tylko nie dzis Edytowane 12 Marca 2008 przez GURU500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Hmm mało prawdopodobne ze nie wyrabia :D U mnie ciagnie bez zajakniecia e2160@3.1 i HD3870 X2 tyle ze w trybie turbo, szczerze powiedziawszy na normlanym nie sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...