Polxxx Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Zainstalowałem kodek pure video. Tak na oko obraz jest bardziej zpikselowany i panel konfiguracji pojawia sie tylko przy filmach DVD(używam WMP10 i Power DVD 7), powinien się pojawiać przy filmach w formacie mpeg lecz tak się nie dzieje. :mur: Czy istnieje zbieżność pomiedzy kodekami? mam zainstalowanego najnowszego ffdshow i purevideo. (załączona jest konfiguracja pv) Edytowane 12 Marca 2008 przez Polxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golarz 004 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam, odświeżam temat. Mam ten sam problem i kompletnie nie wiem jak sobie z nim poradzić... usuwałem już wszystkie kodeki (dokładnie, bez pozostałości), czyściłem rejestr, instalowałem inne... Proszę o pomoc, już nie mam siły do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...