Carson Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 No i co z tego. Jak ktos gra w AA to jego zmartwienie, a gameplay jest swietny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 No i co z tego. Jak ktos gra w AA to jego zmartwienie, a gameplay jest swietny.Chyba nie zrozumiales o czym on pisal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) :lol2: daruj sobie, wiem ze chodzi o brak mozliwosci wlaczenia aa.... Przeczytaj raz jeszcze moj poprzedni post ;) Edytowane 23 Marca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) Czekam niecierpliwie na payne'a 3 :wink:, dwie poprzednie wypas, jedynka jedna z najlepszych gier na PC w jakie grałem. Edytowane 24 Marca 2009 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) W mojej małej głowie już dawno uroiła się opinia, że wszystko co ma więcej niż 2 części (chyba, że jest trylogią) musi być z założenia spartolone. No może poza kilkoma wyjątkami. np. takie GTA. Dla mnie dobre części to 1/2/IV (SA i VC mi nie podeszły ze względu na klimat. Część III natomiast klimat miała ok, niestety te zabawkowe autka niszczyły frajdę). Co do MP, to podzielam zdanie, że legenda MP opiera się na części 1. Część 2 miała już o wiele gorzej prowadzoną fabułę. Jak dla mnie większość gry w 2 części ograniczała się do zagrywek z F.E.A.R. Idź, zabij, zabij, zabij, zabij, idź, idź, zabij, zabij... Teraz pytania. Ktoś wie na jakim silniku ma powstać MP3? Skoro projekt przejął ROCKSTAR, może wcisną tam silnik GTA ;) Edytowane 24 Marca 2009 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32925&r=top Nic nie pokazali , ale chociaż wiadomo kiedy spodziewać się gierki :wink: . To jest fake?? Nic na temat nie wiem :wink: Edytowane 21 Maja 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Przecież to jest fake. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Jak by nie był fake to by był na stronie/w newsletterze Rockstar. Ogólnie to cudów po tej produkcji raczej nie ma się co spodziewać. W końcu to Rockstar Vancouver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Po czym wnosisz, że to fake? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Po czym wnosisz, że to fake? po serwisach ktore tak twierdza :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Jak by nie był fake to by był na stronie/w newsletterze Rockstar. Ogólnie to cudów po tej produkcji raczej nie ma się co spodziewać. W końcu to Rockstar Vancouver. Dokładnie, nie liczyłbym na coś pokroju 2 czy też 1. Coś mi się wydaje, że będziemy mieli do czynienia z grą słabą. Coś w stylu nowego sofa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13525 To ma być Max Payne , chyba kogoś poj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13525 To ma być Max Payne , chyba kogoś poj... Zrobili z Max-a Payne-a Bruce-a Willis-a :angry: Jeszcze się okaże, że nowy MP to będzie Die Hard :lol: Edytowane 10 Czerwca 2009 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Łysol na pierwszym trailerze (prawie nic nie ma) - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 To nie Payne... Nijak podobny do starych Paynów. Rzeczywiście Die Hard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Co oni ciach!a zrobili z tą grą. No ja ciach!le. Przecież to nie jest Payne. Tylko jakaś popierdułka przeznaczona na konsole do wyrwania kasy. W poście z maja wspominałem, że gra może być słaba, ale no ciach!a są jakieś granice na sciach!lenie gry. Oni do tego chcą jeszcze zniszczyć dobrą markę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Payne 10 lat później - nie jest źle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 A dlaczego by nie 30 lat później do tego laska i kaczka jako broń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Mnie ten łysol z brodą wygląda na gościa z Splinter Cell. Edytowane 10 Czerwca 2009 przez mothman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzisiaj to taki stereotyp bohatera, lysy, zarost i zmarszczone brwi. Gdzies sie z tego nawet nabijali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 sam fisher bez treningu ... no chyba, że tym przed telewizorem na kanapie z miską fast-shitu ;) Mi to w żaden sposób nie przeszkadza nie mam w zwyczaju oceniać jakości gry po wyglądzie głównego bohatera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Ale można odnieść wrażenie że to nie będzie typowy Max, gliniarz biegający po ciemnych ulicach NY. Tylko jakaś durna naparzanka z karkiem w roli głównej. http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,44137;core.html Ujawniono trochę informacji na temat fabuły - uzależniony od środków przeciwbólowych Max Payne opuścił Stany Zjednoczone i zamieszkał w brazylijskim mieście Sao Palo. Walki mają rozgrywać się głownie w terenach miejskich - na ulicach i w budynkach latynoskiego miasta. Powróci znany z poprzednich wersji Bullet Time, dodany zostanie natomiast tryb multiplayer. W sumie to mało zachęcające... Edytowane 10 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) No bez kitu klimacik zatracony jakby nie bło. Wygląda to jak Splinter Cell DA w wersji brutal :lol: No ale może jednak gierka nadrobi grywalnością. Edytowane 10 Czerwca 2009 przez Mario_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 (edytowane) Ale chociaż mogli sobie darować i stworzyć nowe ip, a nie [ciach!]ć na siłę nazwę Max Payne dla wyrwania pewnej kasy. No sorry, ale po zdjęciach nic nie przypomina klimatu jaki był w poprzednich częściach. Gdzie ten brud, szarość, skorumpowani gliniarze i załamany gliniarz, który widzi przed oczami śmierć swoich bliskich i za każdą cenę chce ich pomścić. Rozumiem, że Max musi się rozwijać, ale nie ciach!a na jakiegoś nakoksowanego madafacke, który walczy w dżungli :lol2: Edytowane 11 Czerwca 2009 przez nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Będzie tak trzymał konwencję MP jak FC2 trzyma tą z FC ;) Bieganie, skakanie, bum bum, i wszystkie brudasy nasze są. Obym się mylił i zaskoczyła nas niezwykle wciągająca zawiłość fabuły ;) Jednak do kostek klimatu MP1 raczej nie dorośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ale można odnieść wrażenie że to nie będzie typowy Max, gliniarz biegający po ciemnych ulicach NY. Tylko jakaś durna naparzanka z karkiem w roli głównej. http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,44137;core.html Ujawniono trochę informacji na temat fabuły - uzależniony od środków przeciwbólowych Max Payne opuścił Stany Zjednoczone i zamieszkał w brazylijskim mieście Sao Palo. Walki mają rozgrywać się głownie w terenach miejskich - na ulicach i w budynkach latynoskiego miasta. Powróci znany z poprzednich wersji Bullet Time, dodany zostanie natomiast tryb multiplayer. W sumie to mało zachęcające... :lol: Koniec Noir York City ? Przecież to nie Payne... Rzeczywiscie mogli zrobić oddzielną gre z innym tytułem ale oni na kase poszli i sukces poprzednik części. jedyny pozytyw to MP tylko co mi po nim ja cała reszta jak narazie ssie (po zapowiedziach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dalsza część notki... Pod względem grafiki grę porównano do Uncharted 2, kolory mają być bardzo ostre, a niemalże każdy element ze środowiska gry będzie można zniszczyć. Przy kilogramach wystrzeliwanego przez Maxa ołowiu podatne na zniszczenia środowisko na pewno ucieszy niejedno oko. W Max Payne 3 twórcy zastosują system animacji autorstwa Rockstara oraz silnik RAGE. Tak jak Wy skreślacie ją tak ja pozwolę sobie na stwierdzenie, że jeśli wyjdzie w przyzwoitym czasie to zmiecie inne "popierdółki". Trzymając się tylko tego co przeczytałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 wolę poczekać na jakiegoś previewa z ign'a/gamespota a nie z wp :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nieważne... będzie O.K. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...