Skocz do zawartości
nrl

Max Payne 3

Rekomendowane odpowiedzi

Czekam niecierpliwie na payne'a 3 :wink:, dwie poprzednie wypas, jedynka jedna z najlepszych gier na PC w jakie grałem.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej małej głowie już dawno uroiła się opinia, że wszystko co ma więcej niż 2 części (chyba, że jest trylogią) musi być z założenia spartolone. No może poza kilkoma wyjątkami. np. takie GTA. Dla mnie dobre części to 1/2/IV (SA i VC mi nie podeszły ze względu na klimat. Część III natomiast klimat miała ok, niestety te zabawkowe autka niszczyły frajdę). Co do MP, to podzielam zdanie, że legenda MP opiera się na części 1. Część 2 miała już o wiele gorzej prowadzoną fabułę. Jak dla mnie większość gry w 2 części ograniczała się do zagrywek z F.E.A.R. Idź, zabij, zabij, zabij, zabij, idź, idź, zabij, zabij...

Teraz pytania. Ktoś wie na jakim silniku ma powstać MP3? Skoro projekt przejął ROCKSTAR, może wcisną tam silnik GTA ;)

Edytowane przez Szawel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Jak by nie był fake to by był na stronie/w newsletterze Rockstar.

Ogólnie to cudów po tej produkcji raczej nie ma się co spodziewać. W końcu to Rockstar Vancouver.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by nie był fake to by był na stronie/w newsletterze Rockstar.

Ogólnie to cudów po tej produkcji raczej nie ma się co spodziewać. W końcu to Rockstar Vancouver.

Dokładnie, nie liczyłbym na coś pokroju 2 czy też 1. Coś mi się wydaje, że będziemy mieli do czynienia z grą słabą. Coś w stylu nowego sofa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13525

To ma być Max Payne , chyba kogoś poj...

Zrobili z Max-a Payne-a Bruce-a Willis-a :angry: Jeszcze się okaże, że nowy MP to będzie Die Hard :lol: Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co oni ciach!a zrobili z tą grą. No ja ciach!le. Przecież to nie jest Payne. Tylko jakaś popierdułka przeznaczona na konsole do wyrwania kasy.

Dołączona grafikaDołączona grafika

W poście z maja wspominałem, że gra może być słaba, ale no ciach!a są jakieś granice na sciach!lenie gry. Oni do tego chcą jeszcze zniszczyć dobrą markę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale można odnieść wrażenie że to nie będzie typowy Max, gliniarz biegający po ciemnych ulicach NY. Tylko jakaś durna naparzanka z karkiem w roli głównej.

http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,44137;core.html

Ujawniono trochę informacji na temat fabuły - uzależniony od środków przeciwbólowych Max Payne opuścił Stany Zjednoczone i zamieszkał w brazylijskim mieście Sao Palo.

Walki mają rozgrywać się głownie w terenach miejskich - na ulicach i w budynkach latynoskiego miasta. Powróci znany z poprzednich wersji Bullet Time, dodany zostanie natomiast tryb multiplayer.

W sumie to mało zachęcające...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chociaż mogli sobie darować i stworzyć nowe ip, a nie [ciach!]ć na siłę nazwę Max Payne dla wyrwania pewnej kasy. No sorry, ale po zdjęciach nic nie przypomina klimatu jaki był w poprzednich częściach. Gdzie ten brud, szarość, skorumpowani gliniarze i załamany gliniarz, który widzi przed oczami śmierć swoich bliskich i za każdą cenę chce ich pomścić. Rozumiem, że Max musi się rozwijać, ale nie ciach!a na jakiegoś nakoksowanego madafacke, który walczy w dżungli :lol2:

Edytowane przez nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie tak trzymał konwencję MP jak FC2 trzyma tą z FC ;) Bieganie, skakanie, bum bum, i wszystkie brudasy nasze są. Obym się mylił i zaskoczyła nas niezwykle wciągająca zawiłość fabuły ;) Jednak do kostek klimatu MP1 raczej nie dorośnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale można odnieść wrażenie że to nie będzie typowy Max, gliniarz biegający po ciemnych ulicach NY. Tylko jakaś durna naparzanka z karkiem w roli głównej.

http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,44137;core.html

Ujawniono trochę informacji na temat fabuły - uzależniony od środków przeciwbólowych Max Payne opuścił Stany Zjednoczone i zamieszkał w brazylijskim mieście Sao Palo.

Walki mają rozgrywać się głownie w terenach miejskich - na ulicach i w budynkach latynoskiego miasta. Powróci znany z poprzednich wersji Bullet Time, dodany zostanie natomiast tryb multiplayer.

W sumie to mało zachęcające...

:lol:

Koniec Noir York City ? Przecież to nie Payne... Rzeczywiscie mogli zrobić oddzielną gre z innym tytułem ale oni na kase poszli i sukces poprzednik części. jedyny pozytyw to MP tylko co mi po nim ja cała reszta jak narazie ssie (po zapowiedziach).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalsza część notki...

Pod względem grafiki grę porównano do Uncharted 2, kolory mają być bardzo ostre, a niemalże każdy element ze środowiska gry będzie można zniszczyć. Przy kilogramach wystrzeliwanego przez Maxa ołowiu podatne na zniszczenia środowisko na pewno ucieszy niejedno oko. W Max Payne 3 twórcy zastosują system animacji autorstwa Rockstara oraz silnik RAGE.

Tak jak Wy skreślacie ją tak ja pozwolę sobie na stwierdzenie, że jeśli wyjdzie w przyzwoitym czasie to zmiecie inne "popierdółki". Trzymając się tylko tego co przeczytałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi