bartek84 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Witam, jesliem bliski zakupu komputera, pewnie nastąpi to na dniach. Oto zestaw, ktory prawdopodobnie trafi do mojego pokoju prosze o wszelkie sugestie na ten temat, ewentualenie co by bylo lepsze w waszych oczach. Intel E8200 BOX ASUS P5K PRO A-DATA 2x2GB Extreme Edition INNO3D 8800GT 512MB WIND SAMSUNG 320GB 16MB NEC DVD-RW BLACK CoolerMaster Elite 333 Corsair VX450W Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zestaw raczej bez wad:) Ram do wyboru OCZ jeszcze (co wolisz) I dysk moze Seagate albo WD Reszta jak najbardziej wporządku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 RAm niech zostawi , OCZ ostatnio po[gluteus maximus]dają, mi padły dwa razy i to na napięciu nie wyższym jak 2.3V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Ja dwa razy je mialem i po OC wszystki wporządku bylo z nimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek84 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 DZIEKI Komputer zamówiony tyle, że z dyskiem WD 320AAKS :) Później napisze jak sie maszyna zachowuje :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...