weronica Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Mam male pytanko moja qmpela chce wymienic karte dzwiekowa na cos dobrego i taniego gdzies do 80 zlotych macie jakies pomysly?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 za ta cenwe to ino sb128(nowy) zabytek jak <span style="color:red;">[ciach!]</span> abo uzywany sb live chyba ze kolezanka ma plytke glona z jakims soundstormem czy cus wtedy zakup mija sie z celem ,a pro po jaka ma kole.. mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ja proponuję coś na cmi 8738 (6-kanałową) tanie i dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 poszukaj na llegro muse XL - chodzi po ok 50 zł... nie zawiedziesz sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 LPC widzę że dla ciebie nic poza Creativem nie istnieje, a za 80zł można naprawdę dobrą dźwiękówkę innej firmy kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 LPC widzę że dla ciebie nic poza Creativem nie istnieje, a za 80zł można naprawdę dobrą dźwiękówkę innej firmy kupić. naprzykład ??? ja uważam ze za 80 zł nic lepszego niz live sobie nie kupisz, pozatym instalujesz drivery od audigy i karta smiga że hej. Inna sprawa jak masz więcej kasy niż 80, no ale cóż jak limit jest 80 zł to niech kumpela bierze live'a na allegro albo nagieldzie spokojnie go kupi za tą cene :) i jeszcze zostanie na hamburgera i cole :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 WoW !! Dziewczyna się odezwała na tym forum 8O 8O Jestem mile zaskoczony :oops: :wink: tylko szkoda ze tak zadko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 kolezanka ma nowego asusa chyba, ale ja jej mowie ze nie musi dokladac bo ma Realteka 6 kanalowego, ktory powienien jej wystarczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Sens dokladania do karty muzycznej ma wowczas gdy kupuje cos na haecules fortissimo 3 terratec 6fire lt. W przeciwnym wypadku jak powiedziane zostalo, albo codec z mobo , albo Live (+ przerobka-->i ma efekty z Auigy2) Herc. Fortissimo 3 http://mojepc.pl/news/index.php?cid=4&nid=...d=912&ns_page=7 cena nowki ok 260- 280 zl Pozdroo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 looknij na ta karte, moim zdaniem bardzo przyzwoita dzwiekowka Zoltrix Night-In-Gale + optical Kit http://www.sklep.age.pl/opis.php?m_kod=KM_...ZOLTNIGNGPRO_12 albo http://www.sklep.age.pl/opis.php?m_kod=KM_...ZOLTNIGNGPRL_12 dosyc dobra jest tez Abit AU-10, ale ona jest chyba troche drozsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 kolezanka ma nowego asusa chyba, ale ja jej mowie ze nie musi dokladac bo ma Realteka 6 kanalowego, ktory powienien jej wystarczyc. Tez mam nowego Asusa i powiem ci ze ten realtek to porazka , na szczescie pojutrze juz powininem miec RDA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 tylko CMI jakiś zoltrix night in gale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...