Skocz do zawartości
w1lko

Do uzytkownikow Sapphire ATI Radeon 9100 64DDR..

Rekomendowane odpowiedzi

Na ile da sie podkrecic ta karte ?? Bo jestem zainteresowany kupnem ale nie wiem czy da sie cos wiecej z niej wycisnac (oryginalnie ma 250/230). Pojdzie wyzej?? Jak z jakoscia obrazu ??

Producent chipsetu : ATI

Typ chipsetu : Radeon 9100

Wersja : BOX

Typ pamięci : DDR 128 bit

Wielkość pamięci : 64 MB

Częstotliwość procesor / pamięć [MHz]: 250/230

Pojdzie na 250/250 ?? A moze wyzej ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jasne mi chodzi na 300/280 z małymi radaitorkami miedzianymi na pamieciach .Ale ja sie nie poddaje i walcze dalej .Niedługo przykleje cos wiekszego na pamieci .A za ile kupujesz ta karte, bo ja kupilem za 400 pln

No a jakosc obrazu idealna ,ja bynajmniej nie mam zastrzerzeń,obraz żyleta 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi chodzi na ustawienich jak nizej ale pojdzie wiecej tylko trzeba radiatorki na pamieci założyc

Niestety moja karta okazala sie wadliwa(rozłażą sie kolory) i dlatego jutro bede musial pojechac na WGK i ja wymienic na inna

A tak karta jest oki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak jak w podpisie , pamięci powyżej nie wyrabiaja (artefakty) , tylko musiałem wywalic ten smieszny cooler bo wył , zamiast niego mam SUNONA 80x80x25 puszczonego na 5 V i cichutko i rdzeń lepiej wyszedł (wcześniej 270 i cuda sie dzialy ) , sprawdzalem na szybko rage3dtweakiem i 270 na pamięciach wytrzymuje z tym coolerem , ale na dłużej to musiałbym pokatowac jakimś 3dsmarkiem i sprawdzić stabilność.

Karta miodzio , mam 4ns jakies Eltrontechy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...