jacenty101 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 mam durona 1200 shapire radeon9100 512 ddr czy zmiana procka na athlona 1700 palomino 018,(tylko palomino wejdzie mi na płyte)dużo da wydajnożci sprzętu? dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Facet! Sprzęt dostanie SPOOREGO KOPA! Bierz i się nie zastanawiaj! Ale najlepiej oczywiście na 0,13 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty101 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 dzięki ale niestety na płyte wejdzie mi tylko 018 ,,,,,ale dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 duzy koooooop murowany a dla czago tylko palomino wejdzie ci na plyt ???????????????????????????????????????????????????????/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty101 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 mam płyte ecs k7vta3 ver 1.0 na stronie producenta sprawdzałem i wejdzie tylko 0.18 mikrona palomino tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 duzy koooooop murowany a dla czago tylko palomino wejdzie ci na plyt ???????????????????????????????????????????????????????/ "duzy" to pojecie wzgledne dlatego wedlug mnie nie bedzie to oszalamiajacy przyrost w Windzie, jedynie co twoja grafa odzyje troche :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...