boro Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Witam czy istnieje jakaś przejściówka która umożliwi mi podłączenie np dwóch PC pod jeden monitor ? W monitorze mam tylko jedno VGA. Dodam że nie chce aby 2 pc na raz chodziły, tylko raz 1, a raz 2 bez konieczności zmiany kabli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Poszukaj tutaj: http://www.allegro.pl/27748_przelaczniki_k...&view=gtext Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Witam czy istnieje jakaś przejściówka która umożliwi mi podłączenie np dwóch PC pod jeden monitor ?KosiMazaki Ci zalinkował. Z mojej strony tylko mała uwaga. Nie kupuj przełączników mechanicznych tylko elektroniczne. Te pierwsze się szybko psują (styki) i pogarszają jakość sygnału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...