romek Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Coroczne targi CeBIT odbywające się w Hanowerze (Niemcy) odwiedzane są przez setki tysięcy ludzi, chętnych zobaczyć nowinki techniczne, produkty znanych marek czy wygrać niezliczone nagrody w konkursach organizowanych przez wystawców. Dla wielu jednak targi CeBIT to miejsce na spotkanie się w szerszym gronie i porozmawianie na temat rozwoju rynku elektroniki użytkowej, oprogramowania jak i również trendów panujących w wzornictwie nowych produktów. Redakcja PurePC również zagościła na tegorocznych targach by poinformować o nowościach i nadchodzących technologiach w branży IT. Zapraszam do obejrzenia fotorelacji: (kliknij na zdjęcie by wejść do fotorelacji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 http://galeria.purepc.pl/v/recenzje/cebit2...GP9607.JPG.html No to teraz nikt nie bedzie miał watpliwosci kto jest najlepszym overclockerem w kraju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 http://galeria.purepc.pl/v/recenzje/cebit2...GP9607.JPG.html No to teraz nikt nie bedzie miał watpliwosci kto jest najlepszym overclockerem w kraju :D ;) calkiem przyjemnie sie z Shamino rozmawialo. Mentalnosc tego narodu momentami zaskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 fajny kołnierzyk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Pewnie zastanawiacie się czemu w taki sposób jest w tym roku relacja z targów. Wczoraj siedziałem do 3 w nocy i udało się napisać 4 strony tekstu, lecz by wszystko opisać w taki sposób jak się odbyło i jak oglądaliśmy to swoimi oczami to nie 4 strony były by do napisania tylko ponad 30. Litanie nie są dobre tym bardziej, że należy w nich zawrzeć masę zdjęć. Podzieliłem dlatego na dwie części a wczorajszy tekst poszedł do kosza. 1. Fotorelacja + newsy na temat nowości produktowych 2. Wywiady z przedstawicielami firm, tym razem w niespotykanej u nas formie, czyli wywiadów wideo. Jeśli macie jakieś sugestie na co bardziej zwracać uwagę w następnym roku, to proszę bardzo napisać, postaramy się do nich zastosować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 zmniejszcie ilosc fotek w galerii, bo 4 fotki jednego lapa z roznych katow nie sa potrzebne podobnie jak 4 profile ryby jeden po drugim, poza tym podpiszcie fotki, bo bez podpisow ich wartosc jest raczej taka sobie - ot jakies mobaski, lapki, graficzki i ryjki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 ...i raz po raz jakaś rozluźniająca fotka ładnej hostessy. Tym czasem raptem 3 szt i relacja ze stłuczki na drodze :blink: Koniecznie podpisy pod fotki. A poza tym spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 osobiście bardziej podkreślił bym spotkanie na szczycie ; Shamino ryba,a zrezygnował z fot wentyli boxowych :D Przy okazji pozdrowienia dla przemiłych ludzi z Foxconna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Taa, Foxconn jak zwykle wymiatał :). Co do zdjęć, to można by było uszczuplić galerię o jakieś 70 %. Większość albo różni się kątem wykonania zdjęcia, albo przedstawia jakieś drzewa, krzaki. Przez to stron jest od... :) Cięzko połapać sie co jest co, ponadto nic nie podpisane. Po 4 podstronie zrezygnowałem z przeglądania. Na ilość to zrobione, nie na jakosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Dwa pytania: 1. Kim jest pan w okularach. 2. Kim jest pan z Azji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Dwa pytania: 1. Kim jest pan w okularach. 2. Kim jest pan z Azji. 1. Piotr Sarota - Marketing Foxconna w Polsce 2. Peter J.K. Tan - Shamino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 widze ze foty zrzucone zywcem z aparatu, nie rozumiem zupelnie dlaczego facjata ryby tak często przewija się na zdjęciach? raz wystarczy w zupelnosci. I czy ja jestem ślepy ale nie ma fotek w ogole opisanych :| Sorki ale zalatuje amatorszczyzna. Takie odpukanie i tyla, cos niby wspomniane ze bedzie to w neswach rozwinięte.. zle nie jest ale dobrze tez nie tyla ode mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Po 4 podstronie zrezygnowałem z przeglądania. Na ilość to zrobione, nie na jakosc.Na 17 stronie jest body painting :P Ciekawe ile płacą za stanie w samych gatkach [; Edytowane 14 Marca 2008 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Ciekawe ile płazą za stanie w samych gatkach [; pewnie tyle samo co zaprzegladanie 17 stron tego "spamu". ja bylem twardszy i po 5 zrezygnowalem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Może ktoś mi powiedziec, kto to jest ten Shamino? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Pierwszy z brzegu wynik Shamino (notabene pierwsze 6Ghz na C2D ;] ) http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=195427 itd itp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Lanc nie każdy na tym forum podnieca się wynikami, a jak się nie interesuje to każdy wynik będzie dla niego taki sam... Nie można normalnie powiedzieć? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Po prostu wszyscy zazdrościcie ;) Fotek sporo, chociaż i tak przeleciałem na szybko kilka stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Pierwszy z brzegu wynik Shamino (notabene pierwsze 6Ghz na C2D ;] )Ktore okazało się notabene bugiem plyty, bo realne takty były niższe :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...