Skocz do zawartości
Popixs

Nagrzewnice miedziane jacys chetni? jakies wskazowki?

Rekomendowane odpowiedzi

1. w najblizszym czasie wybieram sie na szrot po nagrzewnice, rozmwaialem z iturielem i polecil mi od kadeta i podobnych, tak wiec takie bede wyszarpywał, jesli wiecie jakie inne fury maja dobre nagrzewnice miedziane to prosze o dane.

2. jesli juz znajde odpowiednie cudenka to moge komus odsprzedac, wygladaja one mnie wiecej tak

http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/11/1136/113647/11364778

ktos bylby chetny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. w najblizszym czasie wybieram sie na szrot po nagrzewnice, rozmwaialem z iturielem i polecil mi od kadeta i podobnych, tak wiec takie bede wyszarpywał, jesli wiecie jakie inne fury maja dobre nagrzewnice miedziane to prosze o dane.

2. jesli juz znajde odpowiednie cudenka to moge komus odsprzedac, wygladaja one mnie wiecej tak

http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/11/1136/113647/11364778

ktos bylby chetny?

na pewno na szrocie nie wygrzebiesz takiej slicznej , jaka masz.......zazwyczaj sa z porypanymi finami , maxymalnie zasyfione

jak ja bylem po swoja na szrocie , to znalazlem w miare cala i nie uszkodzana nagrzewnice od kadetta sposrod okolo 30 sztuk

czyli na 30 sztuk - jedna byla dobra ........ ni wiem czy uda cisie cos wygrzebac w wiekszych ilosciach......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to ze w beda w takim stanie to niech cie glowa nie boli

ja nie chce otwierac sklepu, tylko sie pytam na wszelki wypadek, bo jesli znajde wiecej, to moge zabrac.

dla twojej wiadomosci, nagrzewnica na zdjeciu jest ze szrotu, tyle ze "odrestaurowana"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi