KRISTERS Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Witam! mam szybkie pytanie: kumpel ma zamiar kupić kompa i mu doradzam tak: e2160 gigabyte P31-DS3l zasilacz chieftec 350 pamięć 1GB goodram 800 grafa 8600GT palit czy wszystko bedzie ze sobą współgrać i śmiagać? całość podyktowały koszta bo tylko pamięć wydaje mi się że powinna być inna ale jak bedzie mial przyplyw gotówki to kupi drugie 1GB i bedzie ok. co o tym myślicie bo jutro mamy zamiar kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zestaw ok. Jakbyś jeszcze podawał ceny to by wogóle super było. Tylko zamiast tych GoodRAMów można by przyciąć koszta i wziąć Kingstona na Elpidzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) wiem wiem ale kolega woli kupować w sklepie na miejscu :( no ale te goodramy nie powinny być takie złe i myśle że jutro damy rade pogonić proca na te myśle 2.7 beż doładowania :) a do cen to sprzedaje stary komp za gdzieś 330zł i reszte dokłada tak do max 900zl w sumie ma na kompa więc myśle że nic lepszego za tę kase sie nie wymyśli goodram 800 1GB za 64zł to nie jest źle ciężko byloby na jedno inne pamięci kupić za taką cene Edytowane 13 Marca 2008 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) pamięci kingstony ale jak nie będzie to goodramy też będą dobre zasilacz może też być modecom 350/400 grafika palit sonic + Edytowane 13 Marca 2008 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 wiedzialem że tak będzie :P nie ma kasy na sonic+ za nic :) normalny kosztuje 259 więc bardzo dobra cena i pogoni sie go trochę i bedzie ok jak u mnie jestem bardzo zadowolony a zasilacz wiem że może być modecom ale nie ma więc chieftec musi być ale mówicie że wszystko powinno współgrać i nie będzie problemów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Będzie OK. Nic dużo lepszego nie sklecisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 dużo lepszego? a może choć coś troche lepszego skleci sie ?? :P wiem że nie dzieki za upewnienie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 dużo lepszego? a może choć coś troche lepszego skleci sie ?? :P Jeśli kumpel ma jakiś tam zasilacz to jedyna szansa kupić 8800gs,w najbliższym czasie zasiłkę no i dokupić ram Jednakże jeśli ma jakiegoś no-name'a to lepiej j/w niż ryzykować. Dobra rada : Nie kombinuj tylko bierz taki zestaw jaki wymyśliłeś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) tak właśnie już sie ugadaliśmy i nie zmieniam zdania :) i ma nie no-name tylko madecom jakiś tam hahaha :P czyli sam widzisz że innych opcji brak Edytowane 13 Marca 2008 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 tak właśnie już sie ugadaliśmy i nie zmieniam zdania :) i ma nie no-name tylko madecom jakiś tam hahaha :P czyli sam widzisz że innych opcji brak To jak ma Modecom ... to sprawdź jaki :) Jeśli MC 350/400W to wtedy oszczędzasz kasę i jest na lepszą płytę lub lepszą grafę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 oj nie MC hahaha a wiesz chyba sie pomyliłem chyba Megabajt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 To niech lepiej nie oszczędza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 a powiem wam że jednak kupiliśmy modecoma MC w innym sklepie za ... 100zl :P według mnie bardzo dobra cena choć trochę po farcie udało się tyle wynegocjować :) dziś podkręcanie, zobaczymy na co będzie stać nowy sprzęt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...