Arek666@ Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Witam pobawiłem się komputerkiem pomalowałem go od środka wymieniłem Wiatraki na kolorowe i jest super GIT chłodzenie na procku jeszcze tylko na NB i grafice bo trochę wyje grafika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Mod pierwsza klasa. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Wypas. Order z ziemniaka jak obszył... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExEq Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Kurde.. ze mną coraz gorzej, muszę sobie okulary kupić, bo moda na tych zdjęciach nie widzę. Zrobisz coś jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Ja bym to nazwal Tuningiem kompa a nie MOdem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Jak na pierwszy to jest całkiem dobre tylko nie rób z tej obudowy choinki. Jak jusz chcesz to podświetlić to na jeden kolor Co tu zrobiłeś podoba mi się grawerka na oknie szkoda że nie zrobiłeś jej sam obudowa nie tknięta zgadzam się z BeCkS żeto tuning a nie mod Na przyszłość modding polega na przerabianiu a nie na kupowaniu gotowców jeszcze jedno co to za radiator na CUP i czy on jest pasywny Edytowane 14 Marca 2008 przez Święty spamer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 to jest Mugen z boku ma wiatrak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 no napisał "mój pierwszy mod" :) np mój pierwszy wygląda tak. No dobra przesadziłem... sam zaczynałem podobnie - ale to nei był dla mnie powód do dumy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 No to co tam przerobiłeś/zmieniłeś przyznaj się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 pro mod :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Kurna, dopiero pół roku człowieka na forum nie ma, a tu znowu zaczynają zakładać takie tematy. Że tez się nie boją... Cytat Witam pobawiłem się komputerkiem pomalowałem go od środka wymieniłem Wiatraki na kolorowe i jest super GIT chłodzenie na procku jeszcze tylko na NB i grafice bo trochę wyje grafika ktoś se jaj nie robi? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Cytat ]ktoś se jaj nie robi? huh.gif nie polska rzeczywistość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 zabrakło mocnego i ostrego jury, które ongiś sprawowało pieczę nad tym działem to i się nie boją :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 ja taki jestem nie zauważyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 "zabrakło mocnego i ostrego jury, które ongiś sprawowało pieczę nad tym działem to i się nie boją icon_smile3.gif" Ty im pokaż że ich nie chcemy :D @ Topic To nie mod tylko okno + lampka >.> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Cytat To nie mod tylko okno + lampka >.> to nie mod tylko syf synek poszedł do mamy żeby mu dała 100zł poszedł do sklepu z komputerami kupił kilka neonków i okno od mode com-a i się cieszy że zrobił pro mod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Cytat to nie mod tylko syf synek poszedł do mamy żeby mu dała 100zł poszedł do sklepu z komputerami kupił kilka neonków i okno od mode com-a i się cieszy że zrobił pro mod Spamer bo z ciebie będzie drugi Pieróg ... :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Święty spamer napisał(a): synek poszedł do mamy żeby mu dała 100zł poszedł do sklepu z komputerami kupił kilka neonków i okno od mode com-a i się cieszy że zrobił pro mod z fusów to wywróżyłeś? a może wróżką jesteś? ogranicz się do oceny pracy a daruj sobie personalne wjazdy - daleko ci do chamstwa z klasą Carl0sa BeCkS napisał(a): Spamer bo z ciebie będzie drugi Pieróg ... :razz: nie Pieróg tylko Piróg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 on sie tak zawsze wymądrza nie przejmujcie sie :-P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 To jest wiejski tuning nazwany modem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 no ale co tu dużo mówić kolo nie wie nawet nie wie co to mody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 A ja mówie Pieróg i jest Git Fasola B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Święty spamer napisał(a): no ale co tu dużo mówić kolo nie wie nawet nie wie co to mody. a ty moze wiesz??? zaprojektowac kazdy potrafi a zrobic to juz gorzej ty nic nie robisz a jestes wielkim znawca to tyle mojego wykladu i wez juz nie pisz takich glupot a najlepiej to wogole nie pisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Arek666@, litości... Fajnie jest mieć świecidełka, okienka, itd. - rzecz gustu. Zastanawia mnie tylko, ile czasu spędziłeś na "pracy" przy tym - 10 minut? Nawet jeśli, to musiałeś się nieźle grzebać. Wszak przykręcenie sześciu śrubek mnie nie zajęłoby nawet 5 minut. I tu dochodzimy do sedna - takich rzeczy NIE publikuje się na forum. Chcesz się pochwalić takim czymś? Wklej sobie link do zdjęcia w sygnaturze. Myślę, że to by w zupełności wystarczyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 albo daj to na forum PClab tam sie ciesza z byle czego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Cytat PClab Zostaw te Dzieci-Neo w spokoju :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 nie ja do nich nic nie mam to tak jak ja bym pisal o fryzurach i makijażu (nie znam sie na tym) i udawal wielkiego znawce (św. spamer by tam pasowal) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 na pclab nie ma dzieci neo tak jak wy. :mad: chcecie wylądowac w plastikowych workach jak taliby w AFGANIE ?? :mad: Frajery Dzieci-NEO hahah nie znacie się a [ciach!]licie głupoty wole to pclab niz te dziecka neo jak wy downy niedorobione czekajcie jak was wyślą do afganu hahah będziesz prośił Boga o powrót :wink: o ile tak downy mogą tam jechac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 hahahaha bo na pclab pochwalili jego niby mod i sie cieszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 OMG xD Jak na razie to po tobie widać że się nadajesz na wyjazd do afganistanu xD A co do twoich groźb to bardzo się boimy ;) Ciekawe co nam zrobisz ?? Przez monitor nas pozabijasz ?? Po tym co piszesz to mam wrażenie że wierzysz że jest to możliwe ;) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...