Kipps Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Witam! Ostatnio zrobiłem na swojej karcie pencil moda. Po jakimś czasie zauważyłem, że napięcia zaczęły mi same rosnąc (prawdopodobnie grafit jakoś lepiej zaczął przylegać czy coś). No ale chciałbym trochę bardziej zadbać o napięcia i znalazłem w Nbitorze funkcję regulacji napięć. Oczywiście wiem, że edycja biosu nie pozwolo mi na geforce 7300 zwiększyć napięc (bo o to mi zresztą nie chodzi B-) ) Czy można przy pomocy Nbitora i edycji biosu karty graficznej ograniczyć napięcie na rdzeniu? Co o tym sądzicie, czy to zapobiegnie samoistnemu zwiększaniu napięc po pencil modzie? I proszęnie piszcie mi, że lepiej lutować, bo nie chcęstracić gwary i już :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 w biosie, w tym modelu nic z napieciem nie zdzialasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...