Kakuś_ Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Witam. Mam karte jak w temacie i następujący problem. Zakupiłem kamerke internetową Creative LiveCam Optia AF i niestety jakość obrazu jest fatalna. Gdzieś wyczytałem że powodem może być że nie jest podłączona do USB 2.0. Zresztą Windows (XP SP2) pokazuje komunikat że urządzenie może działać szybciej tylko należy je podłączyć do portu HI-Speed. Próbowałem instalować różne sterowniki (może nie te co trzeba) ale nic nie dało. Może ktoś jest mi w stanie pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Witam. Mam karte jak w temacie i następujący problem. Zakupiłem kamerke internetową Creative LiveCam Optia AF i niestety jakość obrazu jest fatalna. Gdzieś wyczytałem że powodem może być że nie jest podłączona do USB 2.0. Zresztą Windows (XP SP2) pokazuje komunikat że urządzenie może działać szybciej tylko należy je podłączyć do portu HI-Speed. Próbowałem instalować różne sterowniki (może nie te co trzeba) ale nic nie dało. Może ktoś jest mi w stanie pomóc ? A co masz w menadzerze urzadzen sa jakies konflikty czy wykrzykniki . Jezelimasz nie zainstalowane USB 2.0 i sa jakies wykrzykniki a masz na 100 % SP2 to aktualizuj sterownik i wybierz nie lacz z internetem tym razem a nastepnie wybierz automatycznie najlepszy sterownik i powinno pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...