Skocz do zawartości
Kakuś_

Asus P4b266 I Problem Z Usb 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam karte jak w temacie i następujący problem. Zakupiłem kamerke internetową Creative LiveCam Optia AF i niestety jakość obrazu jest fatalna. Gdzieś wyczytałem że powodem może być że nie jest podłączona do USB 2.0. Zresztą Windows (XP SP2) pokazuje komunikat że urządzenie może działać szybciej tylko należy je podłączyć do portu HI-Speed. Próbowałem instalować różne sterowniki (może nie te co trzeba) ale nic nie dało. Może ktoś jest mi w stanie pomóc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam karte jak w temacie i następujący problem. Zakupiłem kamerke internetową Creative LiveCam Optia AF i niestety jakość obrazu jest fatalna. Gdzieś wyczytałem że powodem może być że nie jest podłączona do USB 2.0. Zresztą Windows (XP SP2) pokazuje komunikat że urządzenie może działać szybciej tylko należy je podłączyć do portu HI-Speed. Próbowałem instalować różne sterowniki (może nie te co trzeba) ale nic nie dało. Może ktoś jest mi w stanie pomóc ?

A co masz w menadzerze urzadzen sa jakies konflikty czy wykrzykniki . Jezelimasz nie zainstalowane USB 2.0 i sa jakies wykrzykniki a masz na 100 % SP2 to aktualizuj sterownik i wybierz nie lacz z internetem tym razem a nastepnie wybierz automatycznie najlepszy sterownik i powinno pomoc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi