b3herith Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Witam czy mozliwosc regulacji boxowego wentylatora na procesorze ? ;-) dodam ze speedfan nie reaguje wogule ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincT_T Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 1. Masz temat o tej płcie na forum, to tam pytaj 2. Po co Ci speed fan jak możesz z biosu regulować ?:| Czytaj manuala, a wszystko się wyjasni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Manual jest skromny wiec nie wypatrzylem tam nic szczegolnego, dzieki za namiarzenie mojego problemu, juz sobie poradzilem, dziwne albo normalne ale mam tam mozliwosc regulacji tylko jednego wentylatora - od procka a jak regulowac sys_fan ? - odczyt z obrotow jest ale regulacji niema :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisoner Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Manual jest skromny wiec nie wypatrzylem tam nic szczegolnego, dzieki za namiarzenie mojego problemu, juz sobie poradzilem, dziwne albo normalne ale mam tam mozliwosc regulacji tylko jednego wentylatora - od procka a jak regulowac sys_fan ? - odczyt z obrotow jest ale regulacji niema :| regulacji nie ma, poniewaz plyta foxconn p35a-s pozwala jedynie na kontrole jednego wentylatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...