mikaelus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6284 Ktoś się skusi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 no nie bardzo.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ooo, nawet na Allegro jest: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11497769 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6284 Ktoś się skusi? :) nie dzieki odkurzacz juz w domu mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 musialo by mnie po jebac zeby kupic odkurzacz za 2700 bez opcji prania dywanu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 nie no ludzie po co mi kolejny sprzet AGD (odkurzacz/szuszarka) w domu :P :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 hehe :lol: na co komu taki robot kuchenny? za taką cene? można mieć 20 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ja tam wolę poczękać na Nforce3 info: http://www.hardware_news.friko.pl/Newsy%20Hardware.HTM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Cos ci z tym linkiem nie poszło. Hhehehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 O w pizdu 27 baniek za kartę graficzną to trzeba mieć nieźle posrane w głowie. Tym bardziej, że ten GFX to nie jest wcale taki cud miód :). Toż to nawet za 2 lata nie zejdzie poniżej 1000. Dla kogo to, pytam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Shiz , hehe , dzięki że mi powiedziałeś, ale klapa :P Ps. Stronka na początku się koszmarnie długo ładuje ale potem lata jak babcia po viagrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 BOże wy sięwogule nie znacie na sprzęcie :D:D:D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ludzie FX 5800 ULTRA juz nie bedzie takim odkurzaczem, nVidia zdecydowała, że pozbedzie się tych wentyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Kto mi pożyczy 27 baniek ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 jezuuuuuuuu cena to jest zajebista LOL :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Nie wiem jako co mozna by to wpisac w koszta by sie przy inwentaryzacji nie przyczepil. Na odkurzacz za drogie i za slabe (i bez opcji pranie dywanow ;)) Na suszarke za drogie Na lodowke o wiele za slabe. Chociaz sumujac ... za 2700 masz minimum 4 urzadzenia w jednym (znajac tweakerow to nawet 5 - przypadek przerobienia grafy na dzwiek ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 oj 2,7 k nie stac mnie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 chyba kupie 2. a potem bede mial turbo w samochodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Kpina ... jak Nvidia chce walczyć z konkurencją sprzedając karty po 2,7 tysiąca złotych :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 :arrow: ooo... juz mnie rwie. chyba wezme ze 100 sztuk :wink: szczerze: nVidia dala ciala z ukladam graficznym, a teraz daje ciala z cenami :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ciekawe ile bedzie kosztowal 5200 Ultra... bo to chyba jedyna rozsadna propozycja NV... Co do 5800 Ultra to tylko debil by to kupil w tej cenie skoro jest Radek 9700 Pro duuzo tanszy a nie duzo slabszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 I jeszcze zaniedługo ( hm.... ) ma wyjść GF FX2 :) Już mają pierwszy prototyp: info : http://www.hardware_news.friko.pl/Nieoficj...0informacje.HTM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ja tam juz wole Rainbowa (czy jakos tak) za 7 tys. :P ps.przynajmniej ma wc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Nawet gdybym był "dziarski" nie kupił bym jej. A jak juz to sprawdzic na własnie ucho jak to jest mec odkurzacz w kompie... czy tam suszarkę.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ja bym nie ryzykowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Jeśli mam być szczery to karta jest za*ebista... Gdyby było mnie stać na takie zabawki to bym kupił... ale mnie nie stać... nie stac mnie nawet na GeForce'a 4 Ti 4200 (w tej chwili)... nie... jak dla mnie to taka cena to jest kosmos niesamowity... (może wujek sie skubnie...)...just joking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 E tam, ja bym wolal poczekac do 9800 PRO :). Pewnie bedzie tanszy no i jest lepszy :). NV musi szybko cos zrobic bo bedzie tak jak z 3dfx'em :[. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 E tam, ja bym wolal poczekac do 9800 PRO :). Pewnie bedzie tanszy no i jest lepszy :). NV musi szybko cos zrobic bo bedzie tak jak z 3dfx'em :[. No nieeee - kupie se Radeona 9800Pro bo bedzie napewno tańszy (akurat w zapowiedziach miał kosztować około 600-700$ a najnowsze "dziecko" Nvidii będzie troche droższe od Radeona 9800Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 E tam, ja bym wolal poczekac do 9800 PRO :). Pewnie bedzie tanszy no i jest lepszy :). NV musi szybko cos zrobic bo bedzie tak jak z 3dfx'em :[. true, true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...