Skocz do zawartości
mikaelus

GF FX w Komptroniku (na zamówienie) ??

Rekomendowane odpowiedzi

O w pizdu 27 baniek za kartę graficzną to trzeba mieć nieźle posrane w głowie. Tym bardziej, że ten GFX to nie jest wcale taki cud miód :). Toż to nawet za 2 lata nie zejdzie poniżej 1000. Dla kogo to, pytam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jako co mozna by to wpisac w koszta by sie przy inwentaryzacji nie przyczepil.

Na odkurzacz za drogie i za slabe (i bez opcji pranie dywanow ;))

Na suszarke za drogie

Na lodowke o wiele za slabe.

Chociaz sumujac ... za 2700 masz minimum 4 urzadzenia w jednym (znajac tweakerow to nawet 5 - przypadek przerobienia grafy na dzwiek ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe ile bedzie kosztowal 5200 Ultra... bo to chyba jedyna rozsadna propozycja NV... Co do 5800 Ultra to tylko debil by to kupil w tej cenie skoro jest Radek 9700 Pro duuzo tanszy a nie duzo slabszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mam być szczery to karta jest za*ebista... Gdyby było mnie stać na takie zabawki to bym kupił... ale mnie nie stać... nie stac mnie nawet na GeForce'a 4 Ti 4200 (w tej chwili)... nie... jak dla mnie to taka cena to jest kosmos niesamowity... (może wujek sie skubnie...)...just joking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, ja bym wolal poczekac do 9800 PRO :). Pewnie bedzie tanszy no i jest lepszy :). NV musi szybko cos zrobic bo bedzie tak jak z 3dfx'em :[.

No nieeee - kupie se Radeona 9800Pro bo bedzie napewno tańszy (akurat w zapowiedziach miał kosztować około 600-700$ a najnowsze "dziecko" Nvidii będzie troche droższe od Radeona 9800Pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi