xacti Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Na koniec transmisji ladny obrazek - Alonso i Kubica ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Dobrze zmienili mu inzyniera z tego Turka :] Miejmy nadzieje ze jutro nie bedzie zadnego bledu taktycznego i pierwsze w karierze Kubic i BMW zwyciestwo I Kubica pokazal mrzynkowi :D Teraz juz nigdy nie powie ze myslal ze dubluje Kubice! Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 jak na oparach, jak w Q3 bolid musi byc tak zatankowany jak w wyscigu glownym, i dlatego wszyscy jezdzili praktycznie cale 10min, aby na koncu miec najmniej paliwa gratulacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 zwycięstwa na pewno nie będzie ale 1 miejsce w kwal daje do myślenia innym ;) Paliwa ma nieco mniej zapewne jednak teraz nie to się liczy.ciekawe jutro co będzie zaraz po starcie, czy utrzyma pozycje, czy będzie uciekał innym, może straci parę pozycji i zakończy jazdę jako 5? sądzę że ferari wyprzedzi polaka, i później długo długo nikt. 3 miejsce jest w zasięgu ręki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Brawa dla Roberta, Massa się ocknoł i zaczoł w końcu jeździć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja tam widzę jutro Roberta na pudle, łatwo skóry nie sprzeda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) kiedy on o tym dublowaniu powiedział? :unsure: Co do wyniku to super ale jest pare ale... Po 1 patrząc na qiuck Nicka to Kubek miał mało paliwa... Po 2 jak teraz BMW mu rozwali strategię to będzie masakra.. no ale też i blamaż dla całego teamu.. wiec wierze w nich :wink: Odrobina szczęścia i dobra strategia BMW i Kubek ma duże szanse na pudło... no bo na zwycięstwo to jednak nie takie duże... ale życzę mu tego gorąco... Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 pięknie ! pp dla roberta ! niedziela bedzie nasza ! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) zwycięstwa na pewno nie będzie ale 1 miejsce w kwal daje do myślenia innym ;) Paliwa ma nieco mniej zapewne jednak teraz nie to się liczy.ciekawe jutro co będzie zaraz po starcie, czy utrzyma pozycje, czy będzie uciekał innym, może straci parę pozycji i zakończy jazdę jako 5? sądzę że ferari wyprzedzi polaka, i później długo długo nikt. 3 miejsce jest w zasięgu ręki Chyba nie orientujesz sie w F1 i w umiejetnosciach Kubicy skoro tak uwazasz. On ma tyle paliwa co wszyscy. I wierze ze wygra bo jest go na to stac :]. Jezeli auto, taktyka nie zawali to pierwsze miejsce bedzie. W tamtym sezonie. Haidfeld jest dotankowany ostro, bo jedzie na Kubice z sezonu 2007 :) A w F1 w 70% wyscigow czlowiek z PP wygrywa wyscig WIECEJ OPTYMIZMU LUDZIE :D Kubica nie znalazl sie tam przypadkiem, warto dodac ze jest jedynym kierowca ktory dostal sie do F1 tylko i wylacznie dzieki talentowi. Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) niestety bmw nie ma zbyt duzych szans podczas wyscigu, no chyba ze korys z kierowcow ferrari/mc zrobi znowu :D niespodzianke gratuluje Robercikowi :rolleyes: KaxxL kazdy zawodnik ma inna ilosc paliwa chodzi o to ze musi startowac w wyscigu z taka sama iloscia paliwa jaka mial w q3 Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez greg505 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Koobitza :) Szansa na pudło duża, a czy na pierwsze miejsce, hmm BMW jest w stanie przejechać jedno super okrążenie, co pokazał Kubica, a czy da radę w całym wyścigu zobaczymy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 niestety bmw nie ma zbyt duzych szans podczas wyscigu, no chyba ze korys z kierowcow ferrari/mc zrobi znowu :D niespodzianke gratuluje Robercikowi :rolleyes: KaxxL kazdy zawodnik ma inna ilosc paliwa chodzi o to ze musi startowac w wyscigu z taka sama iloscia paliwa jaka mial w q3 Wiem, dlatego porownuje ilosc paliwa Kubicy do Massy i do Hamiltona ktorzy maja malo paliwa bo: Massa - musi pokazac ze jednak jest dobrym kierowca i najlepiej jak wygra wyscig ew PP . Hamilton - ma malo bo duzo ma koval. Nawet jakby Kubica w tamtym sezonie mial litr paliwa to i tak nie bym by przed ferrari i mclarenami. Bolid BMW jest dobry a Kubica jeszcze lepszy ja obstawiam na zwyciestwo jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Brawa dla Roberta, Massa się ocknoł i zaczoł w końcu jeździć.moja propozycja jest takażebyś się ocknĄł i zaczĄł uczyć się :P Chyba nie orientujesz sie w F1 i w umiejetnosciach Kubicy skoro tak uwazasz. On ma tyle paliwa co wszyscy. I wierze ze wygra bo jest go na to stac :]. Jezeli auto, taktyka nie zawali to pierwsze miejsce bedzie.zobaczymy jutro. jednak moim zdaniem nie masz racji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ale pięknie wymiótł na ostatnim szybkim kółku. Massa bez szans :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ma tyle paliwa co inni.. Czasy mial przecież gorsze o 2s [Q2]. Jutro będzie na pewno podium jeśli nic specjalnego sie nie wydarzy,obawiać można sie ataku Massy,nie od dziś wiadomo ze dysponuje szybszym bolidem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 nie zapomnijmy ze teraz jezdza bez TC (chyba nie jest calkowicie na off?) wiec licza sie coraz bardziej umiejetnosci kierowcy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 robert na konferencji moglby po polsku powiedziec cos w stylu "k***a jak sie ciesze" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 moja propozycja jest takażebyś się ocknĄł i zaczĄł uczyć się :Pi kto to pisze :wink: W każdym razie jutro zapowiada się bardzo ciekawy wyścig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 hah ale Massa był wkurzony... :D Swoją drogą to facet prowadzący konferencję prasową - powiedział chyba więcej od Kubicy ;) tak był zachwycony jazdą Polaka Pole on pole [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 i kto to pisze :wink: W każdym razie jutro zapowiada się bardzo ciekawy wyścig. brak odstępu spowodowane jest źle naciśniętą spacją :] ostatnio często tak mam. tutaj akurat nie było na miejcu przyrównywac tego z.... OŁ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 nie zapomnijmy ze teraz jezdza bez TC (chyba nie jest calkowicie na off?) wiec licza sie coraz bardziej umiejetnosci kierowcy ;]Umiejętności i doświadczenie :) Na szczęście kubek nadrabia tymi pierwszymi... Ja wierze w 1 miejsce Kubicy, tym bardziej że tor wydaje sie trudny (sporo ciasnych zakrętów) i sam szybki bolid to za mało... a przecież Robert jest najlepszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) brak odstępu spowodowane jest źle naciśniętą spacją :] ostatnio często tak mam. tutaj akurat nie było na miejcu przyrównywac tego z.... OŁ :Pa ja ostatnio tak mam i piszę oł :wink:, a poważnie błędy zdarzają się każdemu choćby nie wiem jak się starał pozdr, Wracając do F1, widać że Alonso i Kubica bardzo się lubią. Fernando specjalnie przyszedł pogratulować Robertowi. Oby jutro też miał powód. Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez centy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 jesli byl w stanie przeskoczyc z 4 na 2 miejsce 2 tygodnie temu to tym bardziej jest spora szansa na utrzymanie 1 pod warunkiem ze bolid wytrzyma i strategii nie spartola, o umiejetnosci i nerwy roberta mozemy byc spokojni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) tak z ciekawości oglądam sobie komenty na niemieckich forach i stronahc o f1 i wcale nie widze wrednych komentarzy pod jego adresem. Więcej - powiedział bym że na onecie, wp czy tvn24 są często o wiele głupsze i bardziej przykre wypowiedzi.. Jak widać osoby znające sie na f1 gratulują i 3mają kciuki : http://www.formel1.de/forum/viewtopic.php?t=6414 ps. ma ktoś linka do konferencji albo chociaż jej stenogramu bo to mnie ominęło... tak na koniec taki mały rodzynek- BMW chciało poprawić balans samochodu i dołozyć tu i tam troche balastu , wieć poprosili Kubka żeby schudł -lol to sie robi prawie jak w skokach narciarskich :lol2: http://f1.motoplaneta.pl/aktualnosci/16059...la_zespo%C5%82u Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Na zagranicznych forach pojawiają się avantary z Kubicą :) Robert może mieć miej paliwa od Massy na 2/3 okrązenia, na konferencji wspominał o problemach z oponą na ostatnim fast lapie, a mimo to uzyskał PP. http://www.sport.pl/moto/1,88648,5091392.html www.rapidshare.com/files/105047892/Q3_konferencja.wmv -konferencja po kwalfikacjach O tym że Kubica musiał schudnąć mówiło się od GP Australi, w Malezji po wyścigu Robert powiedział o tym osobiście. schudł 6kg, więc jego wytrzymałość spadła, dlatego był tak zmęczony po wyścigu w Malezji Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez M-Power Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 wielkie dzięki za film... Swoja drogą jak słuchałem tamtych komentatorów, to jeszcze bardziej wpadam w doła co za lamy komentują to w Polsacie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Lamy jak lamy, ale zauważ jak anglicy leją z Polaka. Dla nich wyprzedzenie Hamiltona przez Kubicę jest czymś niemożliwym. Oglądałem relację z ITV i tam naprawdę da się słuchać, a komentatorzy z Speed'a trochę przesadzają... Kiedyś ich komentarz mnie bawił, ale odkąd w F1 pojawił się hamilton to przestało być śmieszne Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez M-Power Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Że ja dożyłem takich czasów :) Ciesze się niezmiernie bo widać jaki potencjał drzemie w tym młodym kierowcy. Oczywiście liczę na wygraną i jeżeli BMW obmyśliło jakąs świetną taktykę to nawet szalejący Massa nie będzie w stanie przeszkodzić Kjubitzy. Ale rozum mówi, że jednak BMW jest leciutkie i po pierwszych pitstopach polak skończy w okolicach 3 miejsca. Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Już nie mogę doczekać się 13.30. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest chyba to, ze PP pierwszy raz od bodajże 22 wyścigów zdobył kierowca z innej stajni niz Ferrari czy Mrecedes :). Trzymajamy kciuki !!! Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez matex34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Pięknie.Wyścig zapowiada sie niezwykle emocjonująco,najwazniejsze żeby Robert nie stracił pozycji na samym poczatku pozniej bedzie dobrze :D Typy na dziś: 1.Kubica 2.Massa 3.Hamilton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...