Skocz do zawartości
Kaeres

F1 Sezon 2008

Rekomendowane odpowiedzi

No panowie co jest ? Zero komentarzy a wyścig za 20 min :). Wiem, że jest świetna pogoda ale chociaż start wypadało by obejrzeć :P. Ja licze na to, że Kubica rzeczywiście ma więcej paliwa i że wreszcie sie sprawdzi taktyka BMW ale jak wyścig bedzie nudny jak ostatnio to wychodzę na rowerek ;) (no chyba ze Kubica bedzie w pierwszej trójce).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może w monako bedzie ciekawiej.

W Monako wyprzedzanie występuje tak często jak miś koala w naszych lasach ;] Mam nadzieję, że Kubica pojedzie tam świetnie w kwalifikacjach - 1,2 miejsce - i dzięki temu zamelduje się na podium w tym bądź co bądź prestiżowym GP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Monako wyprzedzanie występuje tak często jak miś koala w naszych lasach ;] Mam nadzieję, że Kubica pojedzie tam świetnie w kwalifikacjach - 1,2 miejsce - i dzięki temu zamelduje się na podium w tym bądź co bądź prestiżowym GP.

Już to widzę przy tej taktyce BMW... :). Przecież z lekkim bolidem on spokojnie może pole position wywalczyć ale nie oni wolą mu "dowalić" wachy i liczyć ze to bedzie dobra taktyka. W Bahrajnie sie opłaciło - no nic przecież oni mają lepszych taktyków :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym roku taktyka BMW w Monte Carlo była jak kotwica ;) Wydaje mi się, że już wtedy pluli sobie w brodę po wyścigu. Zmarnowali nie małą szansę. W tym sezonie pozycja Roberta w zespole jest dużo silniejsza, mają do niego już pełne zaufanie, więc spodziewam się dobrego rezultatu. Inna sprawa, że w GP Monako każdy chce wygrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typowa dla F1 procesja, nic do ogladania a juz na pewno nie bylo sie czym ekscytowac.

Wytłumacz mi jedno- po co tak się "katujesz" i jednak oglądasz ten "nudny" sport? Dla zasady, czy może po to, by zawsze napisać tego jednego, prowokującego posta? Dla mnie Nascar ze swoimi klonami, jeżdzącymi w kółko to nuda do kwadratu, a i notoryczne crashe się nudzą po czasie. To nie znaczy jednak, że wpadam do twojego tematu o tym sporcie właśnie i piszę, jaki to jest beznadziejny. Pojmaju?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wytłumacz mi jedno- po co tak się "katujesz" i jednak oglądasz ten "nudny" sport? Dla zasady, czy może po to, by zawsze napisać tego jednego, prowokującego posta? Dla mnie Nascar ze swoimi klonami, jeżdzącymi w kółko to nuda do kwadratu, a i notoryczne crashe się nudzą po czasie. To nie znaczy jednak, że wpadam do twojego tematu o tym sporcie właśnie i piszę, jaki to jest beznadziejny. Pojmaju?

Ogladam bo kibicuje Kubicy, zreszta czasem zdarzy sie ciekawy wyscig lub chocby kilka fajnych akcji (np Massa vs Kubica GP Japonii 2007) zreszta co ci do tego? Ogladam i komentuje to co widze.

Tesknie za takimi wyscigami F1 jakie byly np. w latach '70.

Tak sie sklada ze lubie F1 tylko ze od dobrych paru lat rzadko kiedy jest sie czym ekscytowac. Nie lubisz NASCAR to nie ogladaj, doskonale rozumiem ze komus moze sie nie podobac ten rodzaj rywalizacji i nawet tam czasem potrafi sie trafic nudny wyscig np. Kobalt Tools 500 na Atlanta Motor Speedway w tym roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, bardzo dobra była walka 4 kierowców Kovala, Piqueta, Glocka i kogoś jeszcze, jak na zmianę się wyprzedzali ;) Bardzo spodobała mi się postawa Glocka, który nie dał za wygraną i na chwilę znowu znalazł się przed Kovalem, po tym jak ten wyprzedził Niemca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i niestety w Monaco kwalifikacje poniżej oczekiwań... chciałem z tego miejsca pozdrowić także realizatorów transmisji, którzy w czasie gdy wszyscy kończyli ostatnie kółka pokazywali mechaników Ferrari, a później Renault... brak słów normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie zdaje ze Roberta ktoś przyblokował bo miał gorsze czasy w 1 i 2 sektorze od czasów z wcześniejszego okrążenia. Imo jak komuś silnik nie padnie to bedzie dobrze jak Kubson utrzyma tą 5 pozycje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...