naxt Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Nick Heidfeld do wymiany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 No ciężko będzie ;) Ale miejmy nadzieje że Kubica utrzyma swoje miejsce, ba, może nawet kogoś wyprzedzi (oczywiście nie bezpośrednio na torze, lecz taktyką w boksach). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Mi sie zdaje ze Roberta ktoś przyblokował bo miał gorsze czasy w 1 i 2 sektorze od czasów z wcześniejszego okrążenia. Imo jak komuś silnik nie padnie to bedzie dobrze jak Kubson utrzyma tą 5 pozycje.ta Ham-ilton jechał przed Nim, szkoda;/ nastawy miał na descz a Q1-2-3 wiadomo .......... :sad: cyt: Robert Kubica: "Kolejny raz pokazaliśmy dobre tempo. Dawałem z siebie wszystko na każdym okrążeniu i tylko tyle mogłem dzisiaj zrobić. Niestety na moim ostatnim szybkim kółku miałem przed sobą Lewisa Hamiltona. Nie przeszkodził mi, ale za każdym jest jakieś ryzyko, gdy inny bolid jedzie przed tobą. Na moim okrążeniu wyjazdowym chciałem zwiększyć odstęp do Lewisa, aby mieć czysty tor. Moje opony ochłodziły się zbyt mocno i dlatego byłem bardzo wolny w pierwszym sektorze mojego pomiarowego okrążenia". Nick Heidfeld: "Niestety nie mam dużo do powiedzenia: mój wynik w kwalifikacjach jest rozczarowujący. Tutaj w Monako nie potrafię odpowiednio szybko dogrzać opon". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Dziś wyścig w deszczu, więc na 100% obejrzę cały :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Dziś wyścig w deszczu, więc na 100% obejrzę cały :DI dobrze, Kubica ma przynajmniej jakaś nadzieje na poprawę miejsca, bo w normalnych warunkach GP Monako to "procesja" w sumie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Dziś wyścig w deszczu, więc na 100% obejrzę cały :DDokładnie. Zawsze wyścigi na deszczu są ciekawe a tutaj gdzie jest mało miejsca, kierowcy często robią poślizg tylną osią no i nie na tc = na pewno bedzie interesująco :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) bedzie b.ciekawie Niemcy mieli cynki o pogodzie w Monaco juz w wielkanoc pewnie ;) fura bedzie mocna a Robert chyba w tej chwili wraz z Fernando jeździ najlepiej na mokrym Edytowane 25 Maja 2008 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 bedzie b.ciekawie Niemcy mieli cynki o pogodzie w Monaco juz w wielkanoc pewnie ;) fura bedzie mocna a Robert chyba w tej chwili wraz z Fernando jeździ najlepiej na mokrym Button też sobie nieźle radzi na mokrym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Ale Robert ma z nich wszystkich najlepszy bolid ;) Może nie będzie tak źle ;) Z tego co widziałem na treningach to Kovalainen i Massa lubią sobie czasem "ślizgnąć", można liczyć na błędy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Ja już kupiłem czipsy i cole na wyścig ^^ Bo się zapowiada bardzo ciekawie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Poczekamy zobaczymy. Jak zacznie padać może być ciekawie. Jednak nawet podczas deszczu jeśli Kubica będzie szybszy od innych wyprzedzanie nie będzie wyglądało tak kolorowo na tym wąskim torze :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 liczmy ze bez kontroli trakcji + mokro paru asów pojedzie po bandzie a przez safet-ycar Nick awansuje na 8-7 miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 WOW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Moze by tak zebrac gdzieś linki do transmisji live? Moze w pierwszym poście? A co do wyścigu, to Robert ma dziś dużą szanse na zwycięstwo.. Oby tak do końca:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Na tyle ile zawsze kibuje ferrari i Kubicy to uwazam ze raikonnen powinien dostac kare na nastepny wyscig za wyeliminowanie sutila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 W sumie to nie była jego wina.. wpadł w poślizg i nie mógł za wiele zrobić.. Zobaczymy co będzie dalej. Praktycznie jest już przesądzona pozaycja Kubicy. Nie jest to zwycięstwo, ale podium i tak cieszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 I koniec :D. Wyścig bardzo ciekawy, szkoda Sutil'a , ale taka jest już Formula 1. BRAVO Robert :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 W sumie to nie była jego wina.. wpadł w poślizg i nie mógł za wiele zrobić. To tak samo jakby strzelic do kogos i powiedziec strzelilem, kula wypalila i nie moglem jej juz powstrzymac :wink: Ale chyba nie ma co sie ludzic, kara bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 no i nie było takiej "procecji" o jakiej gadaliście... ;] Brawo Robert! jeden z nielicznych (a może jedyny?) nie popełnił błędu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Popełnił, nie dojechał 1 ;), a Heidfeld na szarym końcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 W mordkę jeżyka ;]. No nareszcie ciekawy wyścig. Dużo akcji, świetna walka Massy z Kubicą. Kubica > all - jedyny z czołówki który imo nie popełnił błędu. Wielka szkoda Sutila :|. Aż mi sie jego żal zrobiło ale to chyba jednak nie wina Raikkonena - po prostu mu jakoś dziwnie bolid "postawiło" na hamowaniu. Brawa dla Kubsona jeszcze raz :). Za 2 tygodnie to bedzie wyścig i w ogóle polska niedziela ;] - Kubica w Kanadzie i Polska z Niemcami w EURO :D. Żyć nie umierać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Brawa dla Kubicy oczywiscie, ale mam pytanko: ogladalem poczatek wyscigu, Hamilton miał jakieś przygody (nieplanowany zjazd - nie pamietam już co się wydarzyło) i wydawało mi się, że będzie musiał jechać na 3 pit stopy i walka o pierwsze miejsce rozegra się między Kubicą, a Massą. Dlaczego Lewis wygrał :lol2: ? EDIT zauważcie jak Raikkonena samochód zachowywał się po wyjeździe z pit stopu po zderzeniu - ślizgał siętak samo jak przed wjechaniem w kuper. Coś z autem się działo Edytowane 25 Maja 2008 przez Kaz!o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Wielki szacunek dla Kubicy. Szkoda mi Sutil'a który był jak cysterna i śmigał po torze aż miło, w jednym momencie miał 20sekund przewagi na Raikkonenem który ma 2 razy lepszy bolid. Widać że Sutil zasługuje na lepszy zespół bo jest dobrym kierowcą, McLaren pokazał dobrą taktykę i dzięki temu wygrał, nawet przy pechu Hamiltona w 1 fazie wyścigu. Bezbłędna jazda Kubicy ale zabrakło troszkę szczęścia, ale widać że dobrze jeździ na mokrym torze i że jest w światowej czołówce F1 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Fantastyczny wyścig, bardzo emocjonujący. Szybka, konsekwentna i co najważniejsze bezbłędna jazda Kubicy dała mu doskonałe, 2 miejsce. Wyszło na to, że ta kraksa Ham'a wyszła mu na dobre. Późniejsze neutralizacje i SC pozwoliły na odzyskanie straconego czasu... jak to się mówi, głupi ma zawsze szczęście ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Bardzo ciekawy i emocjonujący wyścig :D . Wielkie brawa dla Roberta! :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 WOW! W życiu bym się nie spodziewał takich emocji w F1 na torze Monaco! Tyle zwrotów akcji, safety car, deszcz.... Szkoda Sutila - widać, że był załamany.... Raikkonen niewiele mógł zrobić... cóż taki jest sport. Robert pojechał fantastycznie. Hamilton miał jednak mnóstwo szczęścia w nieszczęściu. No ale Polak także skorzystał na karze Raikkonena chociażby. 2 miejsce to wielki suckes. Oby więcej takich wyścigów w tym sezonie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Jak wyżej jeden z ciekawszych wyścigów. Sporo ludzi miało nieplanowane przygody co urozmaiciło wyścig. Szkoda Sutila miał naprawdę wielką szansę dojechać do mety na dobrym miejscu. Brawa dla Kubicy za kolejny udany wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 no i nie było takiej "procecji" o jakiej gadaliście... ;] Brawo Robert! jeden z nielicznych (a może jedyny?) nie popełnił błędu. jeszcze tylko Sutil jechal bezblednie. bardzo fajny wyscig. a ta walka o P10 miodzio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Najlepszy wyścig sezonu :D rzeczywiście szkoda Sutila no ale taka jest F1, fajnie że był deszcz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Nie ma złych wyścigów w deszcz :wink2: Walka w srodku też była fajna (właśnie koło 10 miejsca ;d). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...