Kapela Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Witam, znajomy składa kompa nowego i po zamontowaniu chłodzenia płyta się dośc mocno wygieła, czy tak powinno być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 u mnie też box z płytą takie cuda wyczyniał, gdzieś nawet w jakimś teście zwrócili na to uwagę, więc to nic nadzwyczajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 To normalne, sam tak miałem na swojej mobo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 To normalne, ale bardzo nie wskazane. Mi było szkoda płyty, więc lekko odgiąłem kombinerkami ramiona mocujące cooler. Docisk się nieco zmniejszył, a płyta odetchnęła z ulgą. Zmian w temperaturze cpu nie zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...