Oskaliber Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 A co z koszuleczkami? :) Mialy wyjść wraz z nowym wyglądem portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Coś tabelkę wywaliło(to tak ma być ;) ) w recenzji ATI Radeon HD3850 i HD3870 X2 Szczegółowe dane techniczne kart: marco nad tym pracuje i dodajcie Nowy artykuł:/[recenzja]/Nowa recenzja... ATI Radeon HD3850 i HD3870 X2, bo nie wiadomo czy to jest jakaś recenzja czy news. Przydałaby się funkcja "Skomentuj" na każdej stronie w Artykule - obok "Wydrukuj" Opcja komentowania artykułów pojawi sie wraz z wprowadzeniem możliwości logowania się wszystkich na portalu. Można jeszcze dorzucić po prawo zamiast "Najnowsze artykuły" Menu/Spis treści danego Artykułu. Na razie jest to niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Co do komentowania artykułów możńa wprowadzic takie cos jak na PCLabie, zamiast komentarzy na stronie, odnosnik do tematu na forum, ktory jest w kategorii komentarze~. Nie ma balaganu na stronie przez ciagnace sie durne komentarze i przy odrobinie szczescia moze zaowocowac wieksza popularnoscia forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Wraz z nowym wyglądem portalu ( bardzo fajny ) zaczęło pojawiać się coraz więcej newsów i testów. bardzo mi się to podoba , bo pod tym względem ppc odstawało od konkurencyjnych portali. Mam nadzieję , że tak już zostanie , bo nie będę ukrywał , że do tej pory sam portal był na ...średnim poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 napis beta jakiś taki beta ;) A ma lekko kopnięte chyba ? ;) reszta daje rade,, podobalo mi sie wczesniej , teraz tez jest ok,, tak troche po frazowemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Dobra, ktos jeszcze marudzi, ze malo newsow sie pojawia? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 napis beta jakiś taki beta ;) A ma lekko kopnięte chyba ? ;) reszta daje rade,, podobalo mi sie wczesniej , teraz tez jest ok,, tak troche po frazowemu ;) Oj bo napis BETA jest tymczasowy tylko ;) A porównanie mnie ubodło. Bardzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 404 ? o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Moze o to ze wszedł bys sobie na purepc.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 nowy layout jest moim zdaniem dobry :) na forum z kolei brakuje mi hasła "Wiemy, co się kręci!" w sekcji loga tyle ode mnie pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Są 2 (prawie) takie same newsy o SP1 do Visty i jego braku dla wersji PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Są 2 (prawie) takie same newsy o SP1 do Visty i jego braku dla wersji PL. Dokładnie. Lepiej dawać mniej, niż więcej na siłe. Ale rozumiem, ze to tylko niedopatrzenie. Autorzy newsow inni, ale wypadaloby sprawdzic czy danego newsa juz nie bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zobaczcie że w newsie SGJ jest dodane pewne pytanie. Jak je przeczytałem stwierdziłem, że jednak te newsy nie są identyczne:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Bardzo proszę zauważyć, że temat brzmi: Wygląd portalu, a nie opinie o newsach, proszę nie robić bałaganu. Newsy nie są identyczne w szczególności, że ten autorstwa SGJta ma raczej charakter refleksji nad sensownością postępowania firmy, podczas gdy wcześniejszy jest zwykłą informacją przygotowaną na podstawie materiałów ogólnodostępnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Tak, to nie jest odpowiedni topic. Jednak proszę zauważyć, że topic "na temat portalu" jest zamknięty i nie ma za bardzo gdzie o tym pisać. :wink: Edytowane 19 Marca 2008 przez KrOOliK89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Tak, to nie jest odpowiedni topic. Jednak proszę zauważyć, że topic "na temat portalu" jest zamknięty i nie ma za bardzo gdzie o tym pisać. :wink: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=257055 zawsze takie cos mozna ciagnac dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Portal poszedł moim zdaniem w dobrą stronę. Tak nowocześnie :P I ilość newsów w końcu zadowala. Tak trzymać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Autorzy newsow inni, ale wypadaloby sprawdzic czy danego newsa juz nie bylo ;)Koncząc juz temat nie na temat :) o newsach. Jak juz wczesniej zauwazono nie są takie same i w dodatku w moim jest link do poprzedniego, wiec po prostu wypadało by czytac newsy w całosci i ze zrozumieniem ich tresci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Oj bo napis BETA jest tymczasowy tylko ;) A porównanie mnie ubodło. Bardzo ;) nie no nie przesadzaj,, proste skojarzenie,, lejaut dobry a porównanie do również dobrego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 no no i newsow tyle wpadlo wczoraj, ze chyba przestane odwiedzac konkurencyjne portale, tak trzymac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) No wysyp newsów i artów cieszy :). Treść niektórych już mniej ale mniejsza o to. Ważne ze jest coraz lepiej. Edytowane 20 Marca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Jak dla mnie, po kliknieciu na odpowiedzi w newsie, strona przesuwa sie za bardzo w doł. Komentarze mogly by sie pojawic bardziej po srodku ekranu, a nie jak teraz, ze najnowsze jest na samej gorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Widzę, że nowa kolorystyka forum. Niby fajna, bardziej współgra ze stroną główną. Ale ta czerwień jakoś tak wali po oczach i malo przyjemnie się przegląda ;) Edytowane 28 Marca 2008 przez Oskaliber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Że co? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 eee u mnie jest czarno jak wczesniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 To dlaczego ja mam czerwony? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos18 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 To dlaczego ja mam czerwony? :blink:no ja też mam czerwony... wg mnie jest miodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Jeszcze jedna uwaga - czy przenoszenie do ostatnich tematow na forum ze strony glownej mogloby przenosic do ostatniej strony tematu a nie do pierwszej ? Fajnie jak przenosi na poczatek pytania co kupic, ale wiekszosc forum to kilkudziesieciostronnicowe molochy gdzie swieze rzeczy sa na samym koncu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jak dla mnie wygląd portalu wygląda o wiele stosowniej niżeli wcześniej. Do tego sporo ciekawych niusów. Jak ten z porównaniem 96GT <> 88GS. Wygląd forum też bardzo ładny... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Przepraszam, ale czy temat jest jakoś słabo widoczny!? "Nowy wygląd portalu", nie forum. Wygląd forum proszę komentować w innym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...