Mark18 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 no to wrescie co? BO ja juz sie pogubilem hehe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 nie ty jeden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 NO według mnie te neony nie beda złe. Nawet niezle swieca.A jesli chodzi o diody to tak i tak bede musial zamawiac na allegro i za przysylke zaplace i inne części to wole juz gotowe kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 bierz katody :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 No to takie katody moga byc LINK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 jak masz kase to bierz :wink: sa git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 ok tylko musze poszukac fotki jak one wygladaja w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 ponoc sharkoona lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Czytalem wlasnie ze nie sa za dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 bierz te katody one są dobre i warte zamontowania według wielu użytkowników pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 tylko i wyłącznie katody, jesli nie potrzebujesz dużo światła kup 10cm długości, bo takie 2x30cm to Ci cały pokój równo oświetlą :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 hehe no i oto chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Mam zamiar ciachnąć sobie okno w budzie [Plexi juz kupione] do tego czymś ją podświetlić.. Co myslicie na temat tego czerwonego lasera? http://sfk.pl/raflux/index.php?cPath=583_5...t=2a&page=1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 PelzaK - jesteś obeznany w temacie więc zapytam co polecasz z katod 2 x 30cm mogą być takie revolteca czy coś innego : http://www.allegro.pl/item327966563__revol...lugie_hit_.html i pytanie numer dwa : czy te katody ładnie podświetlą mi te kable : http://www.allegro.pl/item329186775__revol...llow_90st_.html http://www.allegro.pl/item328165548_swieca...y_uv_green.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 zeby te kable swiecily musisz miec katiody uv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Scyzor 663 - czyli na takich katodach ( zielonych ) nie będzie wcale efektu ??? :-( rozumiem że musiałbym kupić takie : http://www.allegro.pl/item327966555__revol...lugie_hit_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 ale zielone uv chyba tez sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 ale zielone uv chyba tez sa UV katody 30cm (niebieskie) Revoltec - słabo same świecą ale elementy UVczułe fosforyzują tak samo w okolicy 20-30cm. Jedna mi pękła jak wciskałem, nie są giętkie (sam plastik tak ale w srodku jest krucha rurka szklana.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Revoltec ma marne katody, może i świecą ale kolory mają jakieś takie wyblakłe... Jak już to Sunbeam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Scyzor663 -chyba nie ma katod uv w kolorze zielonym więc odpada http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=19971 - a co sądzicie o tych sharkoon ??? kurde nie wiem jakie kable uv do nich dobrać żeby to ładnie wyglądało :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) a moze pohowaj kable (jakis tunel albo za plyta) i nie bedzi ich widac to nie trzeba bedzie fajnych przewodow a co za tym idze zaoszczedzisz troche kasy P.S. nie bierz fioletowych nie wygladaja fajnie popatrz tutaj wedogl mnie do d.. 4 liter :razz: Edytowane 21 Marca 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Scyzor 663 - faktycznie lipa, myślę nad 4 katodami Sharkoona ale czy to nie będzie za dużo ??? i jaki kolor zielony czy niebieski ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) a do jakiej budy te katody??? bo jak do zwyklej malej to troche za duzo 2 wystarcza Edytowane 21 Marca 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 nie katiody tylko katody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 pomylilem sie no boze a ty od razu smietnik robisz!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Scyzor 663 - Sunbeam Silent Twister z dużym oknem szerokie na 32cm i wysokie na 38cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 rob jak chcesz ale powinny wystarczyc 2. chyba ze chcesz zeby walilo po oczach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Mam zamiar ciachnąć sobie okno w budzie [Plexi juz kupione] do tego czymś ją podświetlić.. Co myslicie na temat tego czerwonego lasera? 2947359[/snapback] PelzaK - jesteś obeznany w temacie więc zapytam co polecasz z katod 2 x 30cm mogą być takie revolteca czy coś innego : A tam obeznany, Są lepiej obeznani w tej dziedzinie :). Ja mam tylko katody 2x30 sunbeam, dosyć dawno kupione. Świecą ładnie, jedyna wada, to że potrzebują trochę czasu żeby się rozpędzić - ale to pewnie dotyczy wszystkich katod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) Scyzor 663 - jeszcze pomyśle czy 2 x 30 czy 4 x 30 , raczej będą zielone PelzaK - małe ot co zrobić żeby zwykłe katody migały w rytmie muzyki ??? zn chodzi mi o to żeby mozna było to regulować miganie stroboskopowe, miganie w rytm muzyki i stałe światło) chyba znalazłem coś lepszego do oświetlenia wnętrza budy , co myślicie o tym : http://www.allegro.pl/item333084081_najmoc...owe_tanio_.html Edytowane 21 Marca 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 to sa zwykle diody na takiej listwie katody chyba lepsze :D a z tego co sie orientuje to podlaczenie tak zeby mrugaly w rytm muzyki nie bedzie takie latwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...