G73 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) witam jakiego koloru katody beda sie ladnie prezentowac z katodami uV ? moze prosciej bedzie tak: ktore 2 komplety katod wybrac aby uzyskac ladny, mily efekt: http://www.allegro.pl/item404542221__licyt...do_wyboru_.html myslalem o UV i plus do tego ktores ale nie wiem jak to bedzie wygladac razem Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez peve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 niebieska pasuj ale zależy jaką masz resztę budy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 obudowa jak w podpisie: tt bach, w budzie nie mam nic oprocz 12mm pentagrama ktory swieci na niebiesko ale zawsze mozna go zdemontowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 no to niebieskie katody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 czy ktos moze pomoc mi wybrac krwiscie czerwone katody zeby to swiatlo bylo naprawde czerwone bo kupilem niby czerwone cooler master ale to swiatlo nie jest takie jak myslalem i w ogole nie pasuje do reszty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Trudno znaleźć typowy czerwień u katod :/ prędzej dobierzesz odpowiednią diodę ale znowu światło nie takie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 siła diod tkwi w ich ilości/mocy :) i światło będzie odpowiednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 a czy te lasery revolteca swiecia ladnie na czerwony czy tez nie jest to pelny, krwiscie czerwony ? link: http://www.ceneo.pl/1713629 chodzi mi tylko o oswietlenie zasilacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 po pierwsze to nie są lasery tylko 3 diody led z odbłyśnikami i to Można zrobić za 4-5zł ale się wytnie. Czy ja wiem czy to jest takie ładne kolor jak kolor zależy na jaką diode trafisz ale ja myślę że ładniejsze będziesz miał jak pójdziesz do elektroniczego i i sam sobie tam ledy wybiszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Pobawie się w archeologa i odkopię temat,co by nie zakładać nowego :wink: Panowie.czy jest jakieś oświetlenie co pobiera mało prądu?? Posiadam w swojej budzie katody od Revolteca,ale martwi mnie ich pobór prądu 10-12W.Dla mnie jest to stanowczo za dużo,z upływem czasu robię się "feel green" :razz: .Wiem,że jest coś takiego jak led,ale czy oświetli to tak samo jak katoda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 najmniejszy pobor maja LEDy. Możesz oświetlać tylko nimi albo zrobić własną katodę np. klik Wszystko zależy w jaki sposób chcesz oświetlić wnętrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Dokładnie. Kup sobie diody led. Tu masz stronkę http://www.komponenty.pl/main.php?page=o_nas&lang=pl po lewej stronie masz katalog i zobacz sobie co mają. Robiłem takie podświetlenie w suficie podwieszanym i pod wanną :) zostało mi trochę więc teraz zamierzam wrzucić to po płytę . Są różne wielkości i długości, pasek z 3ma diodami kosztuje podajże ok 3 zeta , podpinasz bezpośrednio pod zasiłkę i jest gitara. Święcą naprawdę mocno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Super.Dzięki Panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...