Skocz do zawartości
Mark18

Oświetlenie Do Budy

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jakiego koloru katody beda sie ladnie prezentowac z katodami uV ?

moze prosciej bedzie tak:

ktore 2 komplety katod wybrac aby uzyskac ladny, mily efekt: http://www.allegro.pl/item404542221__licyt...do_wyboru_.html

myslalem o UV i plus do tego ktores ale nie wiem jak to bedzie wygladac razem

Edytowane przez peve

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze to nie są lasery tylko 3 diody led z odbłyśnikami i to Można zrobić za 4-5zł ale się wytnie. Czy ja wiem czy to jest takie ładne kolor jak kolor zależy na jaką diode trafisz ale ja myślę że ładniejsze będziesz miał jak pójdziesz do elektroniczego i i sam sobie tam ledy wybiszesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobawie się w archeologa i odkopię temat,co by nie zakładać nowego :wink:

Panowie.czy jest jakieś oświetlenie co pobiera mało prądu?? Posiadam w swojej budzie katody od Revolteca,ale martwi mnie ich pobór prądu 10-12W.Dla mnie jest to stanowczo za dużo,z upływem czasu robię się "feel green" :razz: .Wiem,że jest coś takiego jak led,ale czy oświetli to tak samo jak katoda??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Kup sobie diody led. Tu masz stronkę http://www.komponenty.pl/main.php?page=o_nas&lang=pl po lewej stronie masz katalog i zobacz sobie co mają. Robiłem takie podświetlenie w suficie podwieszanym i pod wanną :) zostało mi trochę więc teraz zamierzam wrzucić to po płytę . Są różne wielkości i długości, pasek z 3ma diodami kosztuje podajże ok 3 zeta , podpinasz bezpośrednio pod zasiłkę i jest gitara. Święcą naprawdę mocno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi