dymy Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) co polecacie? dodam, że karta ma pracować pod Vistą w pomieszczeniu w którym laptok kończy odbierać sygnał dwa metry od wejścia. myślałem o: EW-7317UHG (wygląda obiecująco) NETGEAR WN121T Wireless USB Adapter RangeMax NEXT (doszukałem się że ludzie mają problemy z instalacją pod Vistą więc odpada) OVISLINK AirLive WL-5480USB-80 karta bezprzewodowa + Antena 8dBi 802.11g USB (gdzieś to już montowałem i faktycznie sprawdza się lepiej niż poprzedniczka na PCI) PENTAGRAM horNET Wi-Fi USB 802.11g z Anteną 7 dBi (o kartach Pentagrama opinie czytałem kiedyś nie najlepsze ale osobiście mam dobre doświadczenia ze sprzętem od tego dystrybutora) PLANET (WL-U356A) karta radiowa USB 54Mbps 802.11g, Możliwość Dołączania Anteny Zewnętrznej(Gniazdo RSMA), WEP,WPA, Siła Sygnału 15dbm, Czułość -93dBm, Duża Mobilność (Kabel USB) VISTA Ready PLANET WNL-U550 USB WIFI 11n LAN ADAPTER (2T/3R) (pamiętam że w planetach zawsze w końcu łamały się kabelki) Edytowane 18 Marca 2008 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...