Fazi187 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Udało mi się w końcu połączyć nowego notebooka ze starym kompem w sieć poprzez Wi-Fi. Niestety transfer plików odbywa się z prędkością około 150KB/s (bajtów). Czyli chyba strasznie wolno. A chciałem zgrać jakieś 60GB.. Czy to normalne przy połączeniu przez ad hoc jest taki transfer? :? Komputery stoją obok siebie, vista pokazuje poziom sygnału na max. Notebook: wbudowana Atheros AR5007 802.11b/g WiFi Adapter, vista aktualna Stary Kloc: Pentagram Hornet 802.11b/g USB 2.0, xp sp2 Coś jest nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 vista..... ja jej podziekowalem - na xp smiga lepiej a i notebook dostal kopa zreszta jak chcesz zgrywac taka ilosc danych to podlacz kablem bo to bedzie naprawde sporo trwalo i tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...