Nick126 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Witam, czy z baterią z laptopa trzeba się jakoś specjalnie obchodzić? Ładować tylko jak się całkowicie rozładuje? Czy można włączać go do prądu i odłączać kiedy się tylko chce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Jak zapewnić długą pracę baterii w notebooku? Jak zapewnić długą pracę baterii w notebooku? cz.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Ten temat był już wałkowany dobre pare razy trzeba było poszukać...a tak w skrócie od siebie radze używać jak się chce i jak pozwalają okoliczności i nie przejmować sie zużyciem, bateria po 2-3 latach i tak już nadaje sie do wymiany zazwyczaj bez względu na używanie Edytowane 15 Marca 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 hehe ilość treści w tych artykułach powala, chyba ktoś się nudził... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszb Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 To była ironia, czy zaiste Cię ta ilość treści "powala" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 hehe ilość treści w tych artykułach powala, chyba ktoś się nudził... To była ironia, czy zaiste Cię ta ilość treści "powala" ? Czy to rozmowa na temat?? Wracajac do sprawy ja staram sie uzywac jej normlanie, ale kiruje sie likoma zasadami: - nie pozwalam jej sie rozladowc do samego konca, tak przy 20% wylaczam juz kompa - jesli dlugo nie przenosze kompa, a korzysta z niego np moje kobieta, bateria jest naladowana w okolo 50-60% i jest wyjeta - przynjamniej raz w miesiacu rozladowuje ja do wpomnianych wyzej 20% Mam lapka juz 20 miesiecy, bateria wear level 10-11% w zaleznosci od programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...