Fazi187 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Czy jest tu jakiś magik, który wytłumaczy krok po kroku, jak połączyć się z internetem na Vista przez livebox, wykorzystując wbudowaną kartę wifi zamiast tego sagema z zestawu??? (długie zdanie.. ;)) W sieciach bezprzewodowych znajduje mi sieć z liveboxa ale jak chce się połączyć to wyskakuje błąd i po zabawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 instukcja jakas jest do pudelka ??? Podpowiem ci ze box domysline blukuje wszyskie MAC adesy ... podaj swoj w odpowiednim mejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi187 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 instukcja jakas jest do pudelka ??? Podpowiem ci ze box domysline blukuje wszyskie MAC adesy ... podaj swoj w odpowiednim mejscu W instrukcji to se mogę szukać takich rzeczy.. MAC był już wpisany. Okazało się, że wbudowana miała wyłączone dhcp bo wcześniej bawiłem się w sieć ad hoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...