gizio46 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Otóż mam problem, po włożeniu tej karty do mojego komputera (po Geforce 2 GTS) wydajność wzrosła niebywale, ale tu koniec przyjemności - po włożeniu karty i wejściu do biosu ustawiam FSB o 5 mhz większe i ... komputer sie zawiesza i kupa. Wkładając GeForce 6200 256/64 AGP FSB zwiększa sie o 18 FSB. Możliwe iż to wina zasilacza - 250 WAT :/ NArazie nie mam kasy aby wymienić - może coś poradzicie ? (nie mam podłączonego dodatkowego kabla zasilającego do karty FDD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Witamy nowego uzytkownika naszego forum :) Cieszymy sie niebywale wraz z Toba i Twojego nowego zakupu. Lecz rejestrujac sie tutaj, akceptowales regulamin, a zgodnie z nim powinienes wiedziec, ze o tej serii kart istneje odpowiedni topic i tam powinienes kierowac swoje pytania. Wpierw radze kupic godny zasilacz, a nastepnie podlaczyc wszystkie potrzebne kable gdzie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizio46 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Jeżeli tak, to przepraszam i dziękuję za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...